איך לבחור גבינות במעדנייה?
לא בטוחים איזו גבינה לפזר
על הפיצה שאתם מכינים? לא יודעים איזו גבינה תתאים לפונדו? גבינת אדםהיא מיוצרת בהולנד. צורתה כדור ומשקלה כ-1.5 ק"ג. היא עשויה מחלב פרה. היא בעלת מרקם חלק ואלסטי. היא מתאימה לפלטת גבינות, לטוסטים וכריכים וכמו כן ניתן להשתמש בה לצורך הקרמה של מאפים וגם כמילוי לפשטידות. גבינת אמנטלגבינה שוויצרית. היא מיוצרת בגלגלים שמשקלם מתחיל מ-60 ק"ג. יש לה צבע צהוב והמרקם שלה הוא אלסטי עם חורים. היא מתאימה לטוסטים וכריכים, לפונדו, למילוי של קישים ופשטידות וכו'. ההמלצה היא לאחסן את הגבינה בנייר אלומיניום ולהגיש אותה בטמפרטורת החדר. גבינת בוואריה בלוגבינה שמגיעה הישר מגרמניה. היא נימוחה ומיוצרת מחלב בקר מפוסטר. יש לה מעטפת של עובש לבן ופנים עם עובש כחול. היא בעלת טעמים עדינים. היא מתאימה לפלטת גבינות, לפיצות וכמו כן ניתן גם להתיך אותה על ירקות בגריל. גבינת ברי
היא מגיעה מצרפת. הגבינה
מיוצרת מחלב בקר. יש לה מרקם חלק וארומה של אגוזים קלויים. גבינת ברינזההיא עשויה מחלב בקר או עיזים. יש לה טעמים עדינים. ניתן להשתמש בה לבישול אך לא רק. אפשר גם לטוסטים ולמילוי של מאפים. גבינת גאודההיא מיוצרת מחלב פרה ומגיעה מהולנד. היא מיוצרת בכל מיני צורות וגדלים. היא תשתלב בצורה נפלאה בפלטת גבינות וכמו כן תתאים למילוי של פשטידות וקישים. אפשר גם לגרד אותה על תפוחי אדמה אפויים. גבינת גורגונזולהגבינה כחולה המגיעה מאיטליה. היא עשויה חלב בקר. בעלת טעמים פיקנטיים ועוקצניים. ממש כמו גבינת גאודה וגבינות אחרות שהוזכרו לעיל, ניתן לשלב אותה בפלטת גבינות. כמו כן, אפשר להשתמש בה עבור הסמכת רטבים. ההמלצה היא לשמור אותה בנייר כסף. גבינת חלומיבמקור היא עשויה מחלב כבשים בקפריסין. בארץ, מייצרים אותה מחלב בקר. יש לה טעם חלבי ומרקם יציב. היא מתאימה מאוד עבור טוסטים וכריכים. גבינת מוצרלהמוצרלה ניתן לייצר מחלב בופאלו או חלב פרה. הטעם שלה הוא ניטרלי וניתן להשתמש בה לכל מיני שימושים. היא מתאימה מאוד לפיצות ולסוגים נוספים של מאפים. מסקרפונהיש לה מרקם שמנתי וחלק. ניתן לשלב אותה בעוגות שונות וכמו כן ניתן גם להשתמש בה לצורך הסמכה של מרקים וגם רטבים. לסיכום...
אנו ממליצים לכם לרכוש
גבינות במעדניה בה יש מגוון רחב של גבינות כמו
מרקטו מעדנים.
חפש מתכונים באתר:
|
![]()
![]()
|