איך לצלות ירקות על גריל גז בצורה מקצועית
רוצים
לצלות
ירקות
על
גריל
הגז
החדש
שלכם,
אך
לא
בטוחים
מה
עליכם
לעשות?
התחדשתם
בגריל
גז
חדש
ואתם
מארחים
חברים
או
בני
משפחה,
ומעוניינים
לצלות
להם
ירקות
על
הגריל?
מחפשים
טיפים
לצליית
ירקות
על
הגריל,
כמו
תירס,
חצילים
או
שיפודי
ירקות?
בכל
מקרה,
הגעתם
בדיוק
למקום
הנכון,
שכן
הכנו
עבורכם
את
המדריך
המלא
לצליית
ירקות
על
הגריל,
שישדרגו
כל
ארוחה,
אירוח
או
על
האש
שאתם
עושים. להלן 3 טיפים ודברים שכדאי לדעת בנוגע להכנת ירקות על גריל גז: 1. שימו את הירקות היכן שתרצו על הגריל גריל הגז מתוכנן כך שהאש תפוזר לכל חלקי הגריל. כך שלא משנה איפה תניחו את הירקות לצלייה, אתם יכולים להיות בטוחים שהם יצלו באופן אחיד. כלומר, אין לכם מה לדאוג מירקות שעשויים בחלק אחד יותר ובאחר פחות – כי הצלייה היא אחידה בכל חלקי הגריל. 2. מתחילים מהדלקה מהירה ופשוטה ודאי תשמחו לשמוע שלא כמו עם גריל הפחם, שהיה נפוץ בעבר, הדלקת גריל גז זה הליך פשוט ומהיר. ברגע שמדליקים את הגריל, אפשר להצית אותו, ולהתחיל בהכנת האוכל. 3. לא צריך לנפנף כשמכינים אוכל על גריל גז! אם אתם רוצים להכין אוכל בגריל גז, ולא משנה אם מדובר בבשר
או בירקות, אז כדאי שתדעו שאין צורך לנפנף. אם פעם בגרילי הפחם היה צורך בנפנוף –
לא כך הדבר עם גרילי הגז של ימינו. גרילי הגז מאפשרים לאש לבעור קבוע, ללא מאמץ
מצידנו – בשונה מגרילי הפחם שדרשו לעיתים שנפנף, כדי ללבות את הגחלים. להלן מדריך להכנת ירקות על הגריל, שישדרגו את הארוחה שלכם מהקצה אל הקצה: תירס על הגריל אין כמו תירס על הגריל – טעים ופשוט להכנה. כל מה שצריך לעשות זה להניח את התירס על רשת הצלייה למשך כעשר דקות, ולהפוך מדי פעם. וזהו, אפשר למרוח על התירס חמאה, או רק להוסיף מלח, ולהתפנק על התירס הצלוי. שיפודי ירקות צלויים שיפודי ירקות הם תוספת חובה לכל על האש או ארוחה שעושים על הגריל. והסיבה לכך היא שמדובר במאכל כל כך טעים, שכל כך פשוט להכין. לוקחים שיפוד, ושמים עליו ירקות שאוהבים, כמו: בצל, פטריות, עגבניות, קישואים וכו'. צולים את השיפודים על הגריל כמה דקות, ומסובבים בין לבין, כדי שהשיפוד ייצלה מכל הצדדים. כשזה מוכן במידה שרוצים, מוציאים, ואוכלים. חציל על האש כדי להכין חציל על האש אפשר פשוט לשים את החציל בשלמותו על רשת הצלייה, ולהשאיר אותו לצלייה כמה דקות, תוך כדי שאנו הופכים ומסובבים אותו. לאחר מכן נוריד את החציל מהגריל, נחצה אותו, ונתבל במלח, שמן זית, לימון, או בתבלינים אחרים שאוהבים. חפש מתכונים באתר:
|
![]()
![]()
|