אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא

בחירת חברת קייטרינג בזמן הקורונה

העובדה שאנו חיים בעידן הקורונה אינה אומרת שלא ניתן להמשיך לחגוג ואינה אומרת שיש להתפשר על איכות האוכל, אך היא כן אומרת שצריך להיערך בצורה מעט שונה, לצד שמירה על הנחיות הבריאות. מכאן שאם כבר קיבלתם החלטה את מי להזמין ואף באיזה מקום לחגוג, עתה רק נותר לבחור קייטרינג, ופה אתם מוזמנים להיעזר במספר טיפים חשובים (וטעימים).

התו הסגול

אומנם בשנת 2017 אוכל סגול נחשב מאוד טרנדי, אך שנת 2020 היא ללא ספק השנה שתיזכר כסגולה. התו הסגול פה והוא פה על מנת להישאר בתקופה הקרובה, ועל כן בראש ובראשונה הכרחי לוודא שהקייטרינג שאליו פונים שומר על הנהלים – מחזיק בתו הסגול. רוצים לוודא שאכן מדובר בקייטרינג אמין שמשקיע בשמירה על ההנחיות? פשוט הציפו מספר שאלות. תשאלו כיצד כלי המטבח עוברים חיטוי, האם העובדים במטבח עוטים מסכות, באיזו טמפרטורה נשטפים הכלים (התשובה הנכונה היא 70 מעלות), באיזו צורה האוכל מוגש, כיצד מוודאים שהעובדים בריאים וכדומה.

איכות הקייטרינג לצד יצירתיות

לאחר שמוודאים שהקייטרינג מתנהל בהתאם לתו הסגול, יש להתחיל לבחון את שאר האלמנטים החשובים, אלו שהייתם בוחנים גם בימים רגילים. מה למשל? איכות ויצירתיות כמובן! יש לזכור שאורחים שמגיעים לאירוע מצפים לאכול טוב, ובימים אפילו יותר, ולו כי זמן רב אינם אכלו במסעדה או יצאו לאירוע, ועל כן עד שהם כבר יוצאים, הם מבקשים לצאת מרוצים. מכאן שאין להתפשר, אלא לבחור בחברת קייטרינג מנצח. כיצד? תבדקו ביקורות, תבחנו אלו מנות נמצאות בתפריט, כיצד נבחרים חומרי הגלם, מהיכן מגיעה ההשראה למנה וכמובן תגיעו לטעום.

התאמה מלאה

ממש כפי שיש מנות שיותר מתאימות לאירועי בוקר ומנגד יש מנות שיותר מתאימות לאירועי ערב, כך יש מנות שיותר מתאימות לאירועים עסקיים ומנגד יש מנות שיותר מתאימות לימי הולדת. לאור הדברים ראשית ראוי להבין מה חוגגים, מיהו קהל היעד ולאיזה אוכל הוא מצפה. בהתאם לתשובות יש לבחור בקייטרינג הרצוי. כך למשל אם מדובר באירוע בוקר, מאוד יתאים להתמקד בסוג קייטרינג חלבי, כזה שיודע להגיש מנוע קלילות וצבעוניות.  

 

פחות מגע יותר בופה

עוד אלמנט שמצריך התייחסות נוגע לאופי הגשת האוכל, משמע רצוי להימנע מהגשה אישית - למזער קרבה. מכאן שלצד בופה חופשי, רצוי לשלב דוכני מזון, מגשי אירוח וכדומה. מהי המסקנה? חשוב לקחת בחשבון שכיוון שמדובר באירוע יחסית קטן (בהתאם להנחיות שנוגעות להתקהלויות) וכיוון שרצוי למזער ככול הניתן מגע, הכרחי לוודא שאותו קייטרינג חלבי (או בשרי) יודע להעניק פתרונות רלוונטיים. טיפ אחרון? בתקופה זו שום דבר אינו ברור ולא באמת אפשרי לתכנן אירוע כמה שבועות קדימה, ועל כן מומלץ לתאם עם הקייטרינג מה קורה אם ברגע האחרון האירוע מתבטל. שנסכם? גם בתקופת הקורונה אנשים מעריכים אוכל איכותי ומושקע - השקיעו בתהליך הבחירה!




חפש מתכונים באתר:



הצטרפו אלינו בפייסבוק
 


קהילות הפורומים של Cooks



Vivato Greece חופשה ביוון

קורס ברמנים - בר מאסטר

ברפמן קמינים ויחידות בישול

Chair2u כסאות בר וריהוט לבית

יקב ויתקין






סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד