בחירת חברת קייטרינג בזמן הקורונההעובדה שאנו חיים בעידן הקורונה אינה אומרת שלא ניתן להמשיך לחגוג ואינה אומרת שיש להתפשר על איכות האוכל, אך היא כן אומרת שצריך להיערך בצורה מעט שונה, לצד שמירה על הנחיות הבריאות. מכאן שאם כבר קיבלתם החלטה את מי להזמין ואף באיזה מקום לחגוג, עתה רק נותר לבחור קייטרינג, ופה אתם מוזמנים להיעזר במספר טיפים חשובים (וטעימים). התו הסגולאומנם בשנת 2017 אוכל סגול נחשב מאוד טרנדי, אך שנת 2020 היא ללא ספק השנה שתיזכר כסגולה. התו הסגול פה והוא פה על מנת להישאר בתקופה הקרובה, ועל כן בראש ובראשונה הכרחי לוודא שהקייטרינג שאליו פונים שומר על הנהלים – מחזיק בתו הסגול. רוצים לוודא שאכן מדובר בקייטרינג אמין שמשקיע בשמירה על ההנחיות? פשוט הציפו מספר שאלות. תשאלו כיצד כלי המטבח עוברים חיטוי, האם העובדים במטבח עוטים מסכות, באיזו טמפרטורה נשטפים הכלים (התשובה הנכונה היא 70 מעלות), באיזו צורה האוכל מוגש, כיצד מוודאים שהעובדים בריאים וכדומה. איכות הקייטרינג לצד יצירתיותלאחר שמוודאים שהקייטרינג מתנהל בהתאם לתו הסגול, יש להתחיל לבחון את שאר האלמנטים החשובים, אלו שהייתם בוחנים גם בימים רגילים. מה למשל? איכות ויצירתיות כמובן! יש לזכור שאורחים שמגיעים לאירוע מצפים לאכול טוב, ובימים אפילו יותר, ולו כי זמן רב אינם אכלו במסעדה או יצאו לאירוע, ועל כן עד שהם כבר יוצאים, הם מבקשים לצאת מרוצים. מכאן שאין להתפשר, אלא לבחור בחברת קייטרינג מנצח. כיצד? תבדקו ביקורות, תבחנו אלו מנות נמצאות בתפריט, כיצד נבחרים חומרי הגלם, מהיכן מגיעה ההשראה למנה וכמובן תגיעו לטעום. התאמה מלאהממש כפי שיש מנות שיותר מתאימות לאירועי בוקר ומנגד יש מנות שיותר מתאימות לאירועי ערב, כך יש מנות שיותר מתאימות לאירועים עסקיים ומנגד יש מנות שיותר מתאימות לימי הולדת. לאור הדברים ראשית ראוי להבין מה חוגגים, מיהו קהל היעד ולאיזה אוכל הוא מצפה. בהתאם לתשובות יש לבחור בקייטרינג הרצוי. כך למשל אם מדובר באירוע בוקר, מאוד יתאים להתמקד בסוג קייטרינג חלבי, כזה שיודע להגיש מנוע קלילות וצבעוניות.
פחות מגע יותר בופהעוד אלמנט שמצריך התייחסות נוגע לאופי הגשת האוכל, משמע רצוי להימנע מהגשה אישית - למזער קרבה. מכאן שלצד בופה חופשי, רצוי לשלב דוכני מזון, מגשי אירוח וכדומה. מהי המסקנה? חשוב לקחת בחשבון שכיוון שמדובר באירוע יחסית קטן (בהתאם להנחיות שנוגעות להתקהלויות) וכיוון שרצוי למזער ככול הניתן מגע, הכרחי לוודא שאותו קייטרינג חלבי (או בשרי) יודע להעניק פתרונות רלוונטיים. טיפ אחרון? בתקופה זו שום דבר אינו ברור ולא באמת אפשרי לתכנן אירוע כמה שבועות קדימה, ועל כן מומלץ לתאם עם הקייטרינג מה קורה אם ברגע האחרון האירוע מתבטל. שנסכם? גם בתקופת הקורונה אנשים מעריכים אוכל איכותי ומושקע - השקיעו בתהליך הבחירה! חפש מתכונים באתר:
|
![]()
![]()
|