הכל על המטבח התאילנדיהמטבח התאילנדי זוכה להצלחה בישראל בגלל שהוא משלב בתוכו טעמים עזים, חריפים
וצבעוניים. במאמר הבא נסביר איפה משיגים את המתכונים הכי שווים ולמי האוכל הזה
מתאים כל הסיבות להצלחה של מטבח תאילנדיאוכל תאילנדי זוכה להצלחה בארץ הקודש בגלל שהוא מתכתב עם כל מה שאנחנו כישראלים
אוהבים למצוא בצלחת. קודם כל, זה אוכל שיש בו המון טעמים עזים. מלבד מתכון חריף של
מוקפץ או פאד תאי, ניתן לראות את זה באורז, בבקר סצ'ואן ועוד. מהבחינה הזו, המטבח
התאילנדי ערך לחך של ישראלים יוצאי מדינות צפון אפריקה והוא גם יכול להתאים לכל מי
שלא חוששים להתנסות בטעמים חדשים. היתרונות של אוכל תאילנדיכמובן שהכול תלוי בתפריט וכאמור גם בחומרי הגלם, אבל אין כמעט ספק לגבי הערך התזונתי הגבוהה של מוקפץ למשל לעומת אוכל מטוגן. בשביל להפוך את המטבח הזה לעוד יותר בריא, ניתן לבחור בקפידה את סוג השמן, התבלינים והמרכיבים. אוכל טוב שאפשר להכין לבד בביתדרך אחרת ליהנות מהיתרונות הקולינאריים של אוכל תאילנד היא להכין אותו לבד בבית, רק עם חומרים שאותם אוהבים. על קצה המזלג, אפשר להזכיר מתכונים שמבוססים על שימוש בסוגים שונים של ירקות, את הערך התזונתי הגבוה של אורז לבן ולפי מחקרים מסוימים גם את היתרונות של צריכת חריף במינון נמוך ומאוזן. לא לשכוח את הטייק אווי והמשלוחים!המטבח התאילנדי הצליח להתפשט מהר ברחבי העולם בגלל שרוב המתכונים שלו מאפשרים
הכנה מהירה. בתוך כמה דקות ניתן להקפיץ פאד תאי טעים, צבעוני ובריא ולשלב אותו
בתפריט של ארוחת הצהריים או הערב. במקביל, זה גם יכול להסביר למה יש המון מסעדות
שמציעות אוכל תאילנדי במשלוחים או בטייק אווי. חפש מתכונים באתר:
|
![]()
![]()
|