כך תתאימו את המנות הנכונות לאירוע שלכםחתונה, בר מצווה, ברית מילה או אירוע עסקי – אין ספק שיש לנו הרבה סיבות נהדרות לכנס חברים, קולגות ומשפה. אנחנו חוגגים שמחות, משיקים חידושים בעסק ומציינים רגעי שיא בקריירה המקצועית ובחיים האישיים. עם זאת, בכל אירוע אנחנו נתקלים בדילמה זהה למדי ומתחילים להסתבך בשאלה איך ייראה תפריט האוכל. הבשורה הטובה היא שאתם ממש לא צריכים להסתבך, והנה כמה נקודות למחשבה לפני שאתם מתחילים להרכיב תפריט. 1 – התאמה לקונספט של האירועאירועים שונים מתקיימים, לרוב, על פי קונספט שונה וייחודי. חתונה שמתקיימת בחיק הטבע בשישי בצהריים שונה לחלוטין מהאירוע המפואר שמתקיים בערב באולם רחב ממדים, ואירוע ההשקה יכול להיות קטן וצנוע או גדול ומפואר מאוד. לפניי שאתם מתחילים לבנות תפריטים כדאי שתגדירו מה נכון עבורכם, איך ייראה האירוע המושלם מבחינתכם ואיך תעשו את זה נכון. כשאתם בוחרים מקום לאירועי בוטיק בתל אביב אפשר וכדאי לבחון גם את התפריט, לדעת מה מציעים לכם, ולהבין האם זהו האירוע שאתם רוצים, זה שיספק את הטעם האישי שלכם – תרתי משמע. 2 – טריות ואיכות קודמים לכלכשאתם בוחרים את המנות לאירוע שלכם, ודאו שאתם בוחרים בספק או בחברת קייטרינג שמתחייבים לחומרי הגלם האיכותיים והטובים ביותר. כולנו זוכרים את האכזבה שלוותה אירועים בהם המנות הרגישו יבשות, לא טריות או חסרות כל עניין. כדי למנוע את התחושה הזו גם מהאורחים שלכם – וזה לא משנה אם מדובר בחתונה, בר מצווה או אירוע עסקי ללקוחות – הקפידו לבחור במי שמתחייב לטריות ולאיכות. במקרים רבים האוכל משקף את הצלחת האירוע ואת תשומת הלב שלכם לפרטים, אין סיבה שתפספסו דווקא כאן. 3 – תחושה של שפעתפריט האירוע שלכם צריך להיות טרי ואיכותי, אבל גם עשיר מאוד. אירוע בוטיק המיועד ללקוחות או לשותפים עסקיים נראה מרשים ומכובד כשאתם פורסים היצע מרהיב של מנות צבעוניות וטעימות, והכלל הזה נכון גם באירועים פרטיים וגם כשמדובר בכנס מקצועי או בהרמת כוסית לעובדים. נסו לשלב בתפריט סוגים שונים של סלטים, מנות עיקריות מגוונות ושלל קינוחים. האורחים שלכם יעריכו את ההשקעה ואת המגוון הרב. 4 – אל תוותרו על טעימותכשאתם בוחרים מקום לאירועי בוטיק וכשאתם מתכננים את האירוע שלכם, אל תוותרו על ההזדמנות לטעום את המנות שתגישו לאורחים. גם מנה שנשמעת מושלמת על הנייר עשויה להתברר קצת פחות מרשימה כשתטעמו אותה, ועדיף שתגלו את זה מראש ובזמן – כדי שתוכלו להחליף אותה במנה טובה ועשירה יותר. דרך אגב, עדיף שתבצעו את הטעימות בערב שבו מתקיים אירוע במקום. כך תראו את המנות כשהן יוצאות בכמויות מסחריות, במקום לקבל מנה אישית שהוכנה במיוחד עבורכם (ועשויה להיות שונה מהתוצאה הסופית). חפש מתכונים באתר:
|
![]()
![]()
|