מים בטעמים - שותים יותר גם בקיץ וגם בחורףמים הם משקה בריא ואין ספק שהגוף שלנו זקוק לו כל הזמן, הבעיה היא שמרביתנו לא מקפידים לשתות את כמות המים הנדרשת מדי יום. מה אם היינו אומרים לכם שאפשר לשדרג את המים, כך שיהיו טעימים יותר? סביר להניח שאז הייתם גם מקפידים לשתות יותר. נכון, בסופרים מוכרים מים בטעמים, הבעיה היא שמוסיפים למים האלה סוכר. הפתרון שאנחנו מציעים הוא אידיאלי ובריא יותר, שכן אם תבחרו להכין את המתכונים שלנו למים בטעמים, תגלו שהם כוללים שימוש בפירות אהובים וזאת ללא שום תוספת של סוכר. רוצים להכיר מתכונים למים בטעמים, שתוכלו להכין בבית לכם ולבני משפחתכם? אנו ממליצים לכם לנסות את המתכונים הבאים... אגב, את כל המתכונים ניתן גם לשדרג עם מי סודה וכך תקבלו משקה מוגז ומרענן ביותר. מי רוזמרין וג'ינג'ררוצים להגביר את קצב חילוף החומרים שלכם? מעוניינים לחזק את מערכת החיסון? המשקה הזה הוא בדיוק מה שאתם צריכים! המצרכים: 1.5 ליטר מים 2 גבעולי רוזמרין טריים 1/2 כף של שורש ג'ינג'ר מגורד הוראות הכנה: ערבבו את כל החומרים בקנקן ושימו במקרר להתקררות ל-12 שעות לפחות. סננו לפני מזיגה. מי תפוח וקינמוןהתפוח נחשב לאחד הפירות הבריאים ביותר ובשילוב עם הקינמון, מודגשת המתיקות שלו. המצרכים: 1.5 ליטר מים 1 תפוח פרוס דק (בחרו את הזן שאתם אוהבים) 2 מקלות קינמון הוראות הכנה: ערבבו את כל החומרים בקנקן ושימו במקרר להתקררות ל-12 שעות לפחות. תוכלו גם להנות מאכילת התפוח וגם להנות ממשקה טעים. מי ג'ינג'ר לימון וכורכוםתודות ללימון, תוכלו לקבל מהמשקה הזה ויטמין C ותודות לכורכום תוכלו להנות מכל מיני יתרונות בריאותיים הקשורים להגנה על הגוף. מצרכים: 1.5 ליטר מים 1/2 כף אבקת כורכום 2 חתיכות ג'ינג'ר 1/4 כוס מיץ לימון סחוט הוראות הכנה: ערבבו את כל החומרים בקנקן ושימו במקרר להתקררות ל-12 שעות לפחות. מי ענבים ונענעמשקה שמסמל את הקיץ וגם עשיר בויטמינים C ו-K תודות לענבים. מצרכים: 1.5 ליטר מים 1/2 כוס ענבים אדומים או ירוקים ללא חרצנים 4 גבעולי נענע הוראות הכנה: ערבבו את כל החומרים בקנקן ושימו במקרר להתקררות ל-12 שעות לפחות. אל תשכחו לסנן לפני הגשה. מי אננס ונענעאנחנו ממשיכים עם הקיץ ועם יצירת אווירה טרופית והפעם האננס הוא הכוכב הראשי. מצרכים: 1.5 ליטר מים 1/4 אננס טרי (קוביות או פרוסות אננס) 4 גבעולי נענע הוראות הכנה: ערבבו את כל החומרים בקנקן ושימו במקרר להתקררות ל-12 שעות לפחות. אל תשכחו לסנן לפני הגשה. טיפים שיגרמו למתכונים שלכם להיות טעימים ומושלמים-השתמשו במים טעימים, איכותיים המגיעים ממתקן מים או בר מים מעוצב וכמו כן כזה המגיע עם סנן מים משולב למניעת אבנית, ריחות וטעמי לוואי. -אל תוותרו על קירור המשקאות לפחות 12 שעות במקרר. -ניתן להחליף את הפירות בכל אחד מן המתכונים שהוזכרו לעיל. חפש מתכונים באתר:
|
![]()
![]()
|