אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא

מספר טיפים לעל האש המושלם

הפרטים הקטנים הם שיהפכו את הפעם הבאה בה תצלו בשרים על האש למוצלחת ביותר. בחירה נכונה של קצביה בתל אביב יחד עם התיבול המושלם, טריות הבשר ועוד כמה טיפים וסודות מקצועיים, מבטיחים לכם מנגל טעים במיוחד. הקהל הישראלי אוהב מאוד ברביקיו ומחפש כל הזדמנות לצאת אל מדשאות הפארקים ולנפנף. בשנים האחרונות הפכו ארוחות המנגל הרבה יותר איכותיות, הקהל הישראלי מבין היום בבשר הרבה יותר מאשר בעבר, הוא יודע לזהות בשר איכותי ולדרוש בשר איכותי.

אם אתם מחפשים את הדרך לשפר את המנגל שלכם, להפוך אותו מוצלח במיוחד ולגרום לאורחים שלכם ללקק את האצבעות, אנו מזמינים אתכם אל קצביה בתל אביב בה תוכלו לרכוש בשרים איכותיים למנגל. יחד עם הבשר האיכותי נספק גם כמה טיפים ודגשים של אנשי מקצוע שיהפכו את המנגל הבא שלכם לטעים ביותר.

איזה בשר כדאי לקנות למנגל?

היום הצרכן הישראלי מעדיף איכות על פני כמות. ארוחות המנגל מתבססות על בשר צאן ובשר בקר טרי כחול לבן. הקהל הישראלי מעדיף לרכוש ובצדק, בשר טרי על פני בשר קפוא ומעובד שהגיע מחו"ל. מביני דבר מחזקים את ההמלצה על הבשר הטרי הישראלי ומשבחים את איכותו וטעמיו.
אם אתם מתכננים להגיש צלעות טלה כדאי לבחור צלעות מזן מוכלה (זן ישראלי מרמת הגולן), אלו הן הצלעות עם הטעם המעודן ביותר. להכנת הקבב המושלם נמליץ על שילוב בין בשר טלה לבין בשר עגל. שילוב זה יעניק לקבב שלכם טעמים עשירים בלעדיים ללא קשר לתיבול אותו תבחרו על פי טעמכם האישי.

דגשים לבחירת הבשר

על הבשר להיות מיושן נכון. הביקוש הרב לקראת החגים גורם לכך שהרבה קצביות אינן מספיקות ליישן את הבשר כנדרש. על כן, חשוב יהיה לבחור קצביה בתל אביב שמקפידה על תקופת עישון נכונה וטיפול מקצועי בבשר.
רוב הישראלים בוחרים אוטומטית בנתחים של סינטה או אנטרירוט. תופתעו לגלות שדווקא נתחים פחות מוכרים ומבוקשים כמו נתח קצבים, הם טעימים, עסיסיים ובעלי טעם בשרי עמוק. נציין כי נתח קצבים דורש הכנה נכונה, אין לצלות אותו מעבר למידה עשייה Well done.

איזה בשר לא כדאי לקנות?

צבע של בשר טרי ואיכותי למנגל יהיה אדום אך לא אדום מבריק. הברק נובע מהזרקה של חומרי ריכוך אל הבשר בכדי למנוע ממנו להתייבש. אם השוליים של הבשר כהים מדובר ככל הנראה בנתח בשר ששהה זמן ממושך במקרר – כדאי לבחור נתח אחר.

דגשים חשובים לבחירת הפחמים

שילוב של בשר איכותי יקר עם הפחמים הכי זולים הוא שילוב לא נכון. טיב הפחם משמעותי לטעמי הבשר. פחמים מיובאים איכותיים יספקו לכם טעמים טובים יותר. הפחמים המקומיים הזולים אינם מגיעים לרוב לטמפרטורה גבוהה מספיק הדרושה לצלייה נכונה של בשר.
הרגע הנכון בו כדאי להניח את הבשר על המנגל הוא הרגע בו הפחמים מקבלים צבע לבן. זהו השלב בו הפחמים הגיעו לבעירה מלאה. אם מניחים את הבשר על המנגל מוקדם יותר, הפחם עדיין משחרר פיח שפוגע בטעמים ובארומה של הבשר.
 




חפש מתכונים באתר:



הצטרפו אלינו בפייסבוק
 


קהילות הפורומים של Cooks



Vivato Greece חופשה ביוון

ברפמן קמינים ויחידות בישול

Chair2u כסאות בר וריהוט לבית

ברז מים תת כיורית

מגזין דיגיטלי

קסרול סדנאות בישול

x-press מוצרי בישול ואפייה, תנורים ועוד



סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד