אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
נתח אנטריקוט צלויצילום: דניאל לילה *
נקרא 8300 פעמים 8300 צפיות
0 תגובות 0 תגובות
3.7 ציון: 3.7

» נתח אנטריקוט צלוי

נתח אנטריקוט צלוי

3.7 כוכבים

באדיבות: לגעת באוכל, קטגוריה: סטייקים
פורסם בתאריך: 12.09.11

נתח אנטריקוט צלוי בשלמותו בניחוח שום ומרווה מוגש עם תפוחי אדמה קטנים בשלל עשבי תיבול ומיצי בשר, באדיבות שף עדי שוורץ מלגעת באוכל.

משך ההכנה: מספר מנות:

רשימת מצרכים:

1 נתח אנטריקוט במשקל 1 ק"ג
2-3 כפות שמן זית
3/4 כף מלח אטלנטי
4 שיני שום
6 עלי מרווה טריים
3 כפות דבש/סילאן
1 כף חרדל דיז'ון גרגרים

לתפוחי אדמה:
1 שקית תפוחי אדמה קטנים
מים לבישול תפוחי האדמה
1 כף מלח גס

לתיבול תפוחי האדמה:
1 ענף רוזמרין מנוקה מגבעול "רק עלים"
3 ענפי תימין "רק עלים"
3 ענפי אורגנו "רק עלים"
1/2 כוס שמן זית
1 כף תבלין טוסקנה
2 ראשי שום קלופים

אופן ההכנה:

לבשר:

  • בקרש חיתוך קוצצים יחדיו את השום, מלח אטלנטי,עלי מרווה עד ליצירת מחית עדינה וריחנית תוך כדי הוספת השמן זית.
  • מוסיפים לתערובת את הדבש והחרדל.
  • מורחים את נתח הבשר   בתערובת ומשרים את הבשר למשך שעתיים אפילו לילה.

לתפוח אדמה:

  • בסיר מתאים מכניסים את תפוחי האדמה מכסים במים ומוסיפים כף מלח ומעלים על האש.
  • מרגע הרתיחה נותנים עוד כ 5 דק'.
  • מסננים ומצננים קלות.
  • חוצים את תפוחי האדמה או משאירים שלמים לבחירתכם.
  • מערבבים יחד עם שאר החומרים שימו לב שיני השום שלמים.
  • מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  • מעבירים לתבנית אפיה ומעליהם לשים רשת בכדי שהבשר יטפטף על תפוחי האדמה.

לבשר:

  • מחממים מחבת כבדה ללא שמן על להבה נמוכה כ 7 דק'.
  • יוצקים מעט שמן זית ו"אוטמים" את הבשר כ 2-3 דק' מכל צד.
  • מעבירים על הרשת בתנור.

זמנים:

  • 1 ק"ג אנטריקוט 20-25 דק' בטמפרטורה של 200 מעלות.
  • 20 דק' נוספות בטמפרטורה של 180 מעלות.
  • על כל ק"ג נוסף יש להוסיף כ 15 דק' לערך.
  • בסיום הצלייה מניחים לבשר לספוג את נוזליו כ 7 דק' לפני שפורסים אותו.


הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 3.7

תגובות גולשים למתכון נתח אנטריקוט צלוי:

הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד סטייקים:

ניו יורק סטייק (סטייק סינטה על עצם) ניו יורק סטייק (סטייק סינטה על עצם)
מנהל האתר

מתכון להכנת ניו יורק סטייק ביתי, הלא הוא נתח סינטה מובחר, המיושן עם העצם. ללקק את האצבעות!
באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 08.09.12
סטייק ברוטב טחינה סטייק ברוטב טחינה

מתכון להכנת סטייק ברוטב טחינה, באדיבות שומרי משקל, מתוך הספר אוכלים טוב. 4 מנות, כל מנה מכילה 6 נקודות.
באדיבות: שומרי משקל | תאריך פרסום: 16.04.12
סטייק סינטה במחבת: הסטייק המושלם סטייק סינטה במחבת: הסטייק המושלם
מנהל האתר

מתכון להכנת סטייק סינטה במחבת פסים ביתית, עם רוטב של יין אדום, קורנית, בצלצלי שאלוט, שום, פלפל שחור וחמאה.
באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 31.12.11
נתח אנטריקוט צלוי נתח אנטריקוט צלוי

נתח אנטריקוט צלוי בשלמותו בניחוח שום ומרווה מוגש עם תפוחי אדמה קטנים בשלל עשבי תיבול ומיצי בשר, באדיבות שף עדי שוורץ מלגעת באוכל.
באדיבות: לגעת באוכל | תאריך פרסום: 12.09.11
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» נתח אנטריקוט צלוי

הצטרפו אלינו בפייסבוק
 


קהילות הפורומים של Cooks



Vivato Greece חופשה ביוון

קורס ברמנים - בר מאסטר

ברפמן קמינים ויחידות בישול

Chair2u כסאות בר וריהוט לבית

יקב ויתקין







סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד