טרפלס שוקולד תפוזים וג'ינג'ר
באדיבות: צבעים מתוקים, קטגוריה: מתוקים וקינוחים
פורסם בתאריך: 16.03.13
מתכון להכנת טרפלס שוקולד תפוזים וג'ינג'ר, עם נגיעות ליקר משובח וגרדת תפוז.
משך ההכנה: 30 דקות • מספר מנות: כ-30 מנות
אופן ההכנה:
- בקערה על אמבט (קערת מתכת או זכוכית המונחת על סיר עם מעט מים רותחים) שמים את כל החומרים וטורפים קלות עד להתמוססות מלאה של השוקולד והפיכת הבלילה ואחידה ומבריקה.
- ברגע זה מורידים את הקערה מהאמבט ומצננים תוך טריפה קלה אחת למספר דקות לשם קבלת ברק בשוקולד.
- מעבירים לתבנית עם ניר אפיה בתחתיתה ומכניסים למקפיא למשך לילה.
- בבוקר מוציאים את פלטת השוקולד מהכלי וחותכים בעזרת סכין חדה לקוביות של 1 על 1 סנטימטר.
- מצפים באבקת הקקאו ומחזירים למשמרת במקפיא (יכול להחזיק עד חודש בכלי אטום במקפיא ולהוציא כל פעם כמה שצריך).
באהבה מקייטרינג צבעים מתוקים - שף ניצן ויקטורוביץ.
אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך
|
|
טראפלס שוקולד
מתכון ביתי להכנת כדורי טראפלס שוקולד. מתאים גם לוואריאציות שונות לפי בחירה והעדפה אישית.
|
|
|
|
טרפלס שוקולד תפוזים וג'ינג'ר
מתכון להכנת טרפלס שוקולד תפוזים וג'ינג'ר, עם נגיעות ליקר משובח וגרדת תפוז.
|
|
|
|
מתכון להכנת מאלבי
מתכון להכנת מלאבי אמיתי, באדיבות קייטרינג צבעים מתוקים.
|
|
|
|
מרציפן: מתכון למרציפן שקדים קלאסי
מחפשים מתכון להכנת מרציפן? קבלו מתכון למרציפן שקדים קלאסי, שמתאים להכנת עוגיות מרציפן או תוספות לעוגות.
|
|
|
|
מלבי: מתכון למלבי חלבי
מחפשים מתכון להכנת מלבי איכותי וטעים? קבלו מתכון למלבי חלבי, פשוט ונימוח, עם סירופ מי ורדים מעל.
|
|
|
|
קינוח ערמונים
מתכון לקינוח ערמונים מתוק וטעים, עם אגוזים, קצפת מתוקה ורום בקרדי.
באדיבות: ריצ קצפת | תאריך פרסום: 09.10.12
|
|
|
|
מלבי מוקצף
חושבים להכין מלבי ביתי? אין בעיה! הנה מתכון למלבי מוקצף, עם מעט מי ורדים מלמעלה. טעים בטירוף!
באדיבות: ריצ קצפת | תאריך פרסום: 09.10.12
|
|
|
|
בקלאווה
רוצה לדעת איך מכינים בקלאווה? הנה מתכון קלאסי להכנת בקלאווה ביתית נפלאה!
|
|
|
|
קרם פטיסייר
מתכון לקרם פטיסייר קלאסי: קרם רב שימושי, בעל מירקם עשיר, טעם נפלא וסגולות "קשירה" שהופכות אותו לבסיס טוב לקרמים ומליות בטעמים שונים.
|
|
|
|
מאפינס שוקולד ציפס
מתכון להכנת מאפינס שוקולד ציפס קל להכנה וטעים במיוחד!
באדיבות: יוסי | תאריך פרסום: 13.06.12
|
|