צילום: monday *
טונה » דפי עגבניה וטונה או סרדינים דפי עגבניה וטונה או סרדיניםבאדיבות: , קטגוריה: טונה עגבניות פרוסות וממולאות במיטבל טונה, ארוחת בראנץ' או ערב מלאה... משך ההכנה: • מספר מנות: רשימת מצרכים:4-5 עגבניות גדולות אופן ההכנה:
מעמידים את העגבניות על קרש חיתוך כשצד הגבעול כלפי מטה. בעזרת סכין חדה, עושים 7-8 חתכים עמוקים בעגבניה כמעט עד בסיסה, אבל בלי להפריד לגמרי את הפרוסות. פותחים מעט את הפרוסות כמו דפי ספר. מסננים את הטונה מנוזלי השימור שבה ומפוררים במזלג. מערבבים את הטונה או הסרדינים עם המיונז, הבצל הירוק והקטשופ, ומתבלים בפלפל עפ"י הטעם. ( אפשר לערבב קלות, ולהשאיר פתיתי טונה או סרדינים גדולים ואפשר גם למעוך הכל יחד לתערובת אחידה, לפי ההעדפה האישית ). בעזרת כף ממלאים מעט מתערובת הטונה או הסרדינים בכל חתך בעגבניות. מעבירים את העגבניות הממולאות לצלחות הגשה מרופדות בעלי חסה. מעל העגבניות מקשטים במעט מיונז ופטרוזיליה קצוצה מעל. בתיאבון ותיהנו http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1646524 רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: אין עדיין תגובות גולשים למתכון דפי עגבניה וטונה או סרדינים:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד טונה:
טונה » דפי עגבניה וטונה או סרדינים |
|