ERROR: Table './cooks_db1/ams_articleviews' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
---
INSERT INTO ams_articleviews SET view_ip = INET_ATON('54.198.44.165'), view_user_id = 1, view_date = NOW(), view_user_agent = 'CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)', view_referer = '', view_article_id = 112
---
מתכון : כרוב ממולא - יאפרקס - Cooks מתכונים
אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
כרוב ממולא - יאפרקסצילום: סבתא רינה *
נקרא 13901 פעמים 13901 צפיות
4 תגובות 4 תגובות
4.8 ציון: 4.8

» כרוב ממולא - יאפרקס

כרוב ממולא - יאפרקס

4.8 כוכבים

סבתא רינה

באדיבות: סבתא רינה, קטגוריה: כרוב ממולא
פורסם בתאריך: 17.04.10

עלי כרוב ממולאים באורז, מגולגלים לגלילים קטנים.

משך ההכנה: שעה וחצי מספר מנות: 8-10 נפשות

רשימת מצרכים:


כרוב לבן (בינוני)
אורז
עגבניה אחת
מלח
פלפל
שמן זית (או חמניות)
לימון
פטרוזיליה
כורכום
כף אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:

למילוי:

  1. שוטפים את האורז.
  2. קוצצים את העגבניה לריבועים.
  3. מערבבים את העגבניה עם האורז. מוסיפים כף שמן, מלח ופלפל (לפי הטעם).
  4. מוסיפים חצי כפית כורכום, כף מיץ לימון (טרי או משומר) וחופן עלי פטרוזיליה קצוצים.

הכנת עלי הכרוב:

  1. לחתוך עם סכין את ראש הכרוב ובצע חיתוכים בחלק העליון של הכרוב כך שיתחלק לארבע.
  2. לאחר מכן, יש לשים את הכרוב בשקית נליון (לא סגורה) ולהכניסה למיקוגל ל-2 דקות.
  3. להוציא מהמיקרוגל את הכרוב ולהפריד את העלים החיצוניים שהתרככו (את העלים אפשר לשים בצד).
  4. לחזור על שלב 2 עד שכל העלים של הכרוב מתרככים.
  5. אחרי שכל העלים של הכרוב רכים ומבושלים, נכין אותם למילוי: יש לחתוך כל עלה לאורכו ולהוציא ממנו את "חוט השדרה" הקשה שבאמצע העלה.
  6. לחמם בסיר גדול מים עם כף מלח בישול.
  7. כשהמים רותחים, להכניס את העלים של הכרוב למים (7-8 בכל פעם), עד שהם רכים (לוקח כ-2 דקות).

מילוי עלי הכרוב:

  1. ממלאים את עלי הכרוב במילוי שהכנו בצורה שהאורז לא יברח (לגלגל ולהדק חזק את הכרוב הממולא).
  2. את העלים הממולאים יש להניח בסיר בצורה צפופה אחד לשני, שכבה על גבי שכבה.
  3. לכסות את הסיר עם עלי הכרוב הממולאים במים.
  4. להוסיף כף אבקת מרק עוף, שתי כפות שמן ושתי כפות לימון וקצת מלח.
  5. לבשל על אש גבוהה עד שרותח.
  6. לאחר הרתיחה, להנמיך לאש נמוכה למשך כשעה וחצי.

בתיאבון, חזק וטחון!


תגיות:
כרוב

הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 4.8

תגובות גולשים למתכון כרוב ממולא - יאפרקס:

מנהל האתר

מנהל האתר

טלי, הבצל לא חובה, אך אפשר לקצוץ אותו דק ולטגן אותו במעט שמן בישול, עד שנהיה שקוף. לאחר מכן, לערבב אותו ביחד עם המילוי.

13.09.11, בשעה 19:56

טלי

טלי

מה עושים עם הבצל???

13.09.11, בשעה 14:07

גולש רעב

גולש רעב

סבתא רינה, מתכון נהדר. תודה רבה!

07.02.11, בשעה 22:45

מיטל

מיטל

הרבה עבודה, אבל מתכון מצויין. יצא טעים מאוד! הלימון ממש מוסיף...

24.12.10, בשעה 19:55


הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד כרוב ממולא:

כרוב ממולא - יאפרקס כרוב ממולא - יאפרקס
סבתא רינה

עלי כרוב ממולאים באורז, מגולגלים לגלילים קטנים.
באדיבות: סבתא רינה | תאריך פרסום: 17.04.10
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» כרוב ממולא - יאפרקס

הצטרפו אלינו בפייסבוק


קהילות הפורומים של Cooks


מסעדת רג'ינה

קורס ברמנים - בר מאסטר






סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד