לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 19 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
4305 צפיות
01 תגובות
ציון: 4.0
|
קרם בוואריה
באדיבות: שף מירי גרינברג, קטגוריה: בוואריה
פורסם בתאריך: 26.12.12
המתכון של השף מירי גרינברג להכנת קרם בוואריה קלאסי, טעים ונימוח בפה.
משך ההכנה: כשעה • מספר מנות: 5-7 מנות
רשימת מצרכים:
4 חלמונים 3/4 כוס סוכר 2 כוסות חלב 14 גרם ג'לטין 1 חבילת סוכר וניל 1/2 ליטר שמנת מתוקה 1 חבילת ביסקוויטים / בישקוטים לריפוד התבנית
אופן ההכנה:
- שמים בסיר את החלב עם סוכר וניל ומביאים לרתיחה ומכבים את האש.
- טורפים בקערה את החלמונים עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
- מוסיפים לקערת החלמונים, תוך טריפה, כמה כפות חלב חם, כדי שהתערובת תתחמם מעט ואז יוצקים אותה לסיר החלב.
- מבשלים את התערובת כולה על אש בינונית, תוך טריפה מתמדת עד שהקרם מסמיך מעט מכבים את האש.
- ממיסים את הג'לטין בחצי כוס מים. מוסיפים לג'לטין המומס כמה כפות בלילת חלב חמה ומערבבים.
- מוסיפים את הג'לטין הפושר, תוך טריפה מתמדת, לסיר עם בלילת החלב והחלמונים מניחים לה להתקרר בצד.
- מקציפים את השמנת לקצפת חצי יציבה ומקפלים אותה לתוך בלילת החלמונים. בתחתית תבנית מלבנית מסדרים שכבת בישקוטים / ביסקוויטים שטבלנו במעט חלב ועליה יוצקים את תערובת החלב-חלמונים-קצפת. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך כ-יממה או לפחות לשעות אחדות.
- מחלקים את הקרם למנות אישיות, בוזקים אגוזי מלך, יוצקים סירופ שוקולד ומגישים.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.0
תגובות גולשים למתכון קרם בוואריה:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד בוואריה:
|
|
קרם בוואריה
המתכון של השף מירי גרינברג להכנת קרם בוואריה קלאסי, טעים ונימוח בפה.
|
|
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|