ERROR: Table './cooks_db1/ams_articleviews' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
---
INSERT INTO ams_articleviews SET view_ip = INET_ATON('3.80.4.76'), view_user_id = 1, view_date = NOW(), view_user_agent = 'CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)', view_referer = '', view_article_id = 450
---
מתכון : דניש פירות - Cooks מתכונים
אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
דניש פירותצילום: דניאל לילה *
נקרא 1825 פעמים 1825 צפיות
0 תגובות 0 תגובות
-1.0 ציון: 0

» דניש פירות

דניש פירות

באדיבות: עמיר לוליאן, קטגוריה: פירות
פורסם בתאריך: 03.09.10

מתכון להכנת 30 יחידות דניש פירות, באדיבות השף-קונדיטור עמיר לוליאן מליליות Bakery.

משך ההכנה: שעה וחצי מספר מנות: 30 יחידות

רשימת מצרכים:

לבצק:
1 ק"ג קמח
50 גרם שמרים
1 כף שטוחה מלח
1 כף שטוחה סוכר
1/2 2 כוסות מים פושרים
500 גרם חמאה לקיפול
1 ביצה טרופה לקרם וניל:
500 מ"ל חלב
1/2 כוס סוכר
מעט וניל
3 חלמונים
4 כפות קורנפלור לציפוי:
600 גרם פירות: תותים, שזיפים, אפרסקים וכדומה, פרוסים לפרוסות
400 גרם ריבת משמש

אופן ההכנה:

  1. הבצק: לתוך קערת המערבל מכניסים קמח, מלח וסוכר, ומערבבים קלות. מפוררים פנימה את השמרים, מערבבים ומוסיפים את המים. לשים היטב עד שמתקבל בצק אחיד וחלק. נותנים לנוח 20 דקות בטמפרטורת החדר. מרדדים את הבצק לעלה מלבני, מניחים במרכזו את החמאה ועוטפים כמו מעטפה. מרדדים את הבצק ומקפלים למעטפה. שומרים במקרר חצי שעה.
  2. מוציאים את הבצק מקירור ומרדדים שוב לעלה מלבני, מקפלים למעטפה וחוזר חלילה. שומרים את הבצק כשהוא עטוף במקרר למשך לילה.
  3. למחרת, מרדדים את הבצק לעובי 3 מ"מ וחותכים אותו לריבועים (11X11). מקפלים את הדפנות כלפי פנים.
  4. הקרם: מרתיחים בסיר 3/4 מכמות החלב עם הסוכר והווניל.
  5. בינתיים, טורפים היטב את שארית החלב עם החלמונים והקורנפלור. כאשר החלב רותח יוצקים לתוכו את הבלילה ומערבבים עד שהתערובת מסמיכה. מסירים מהאש ומצננים.
  6. מורחים את הבצק בקרם הווניל לפני האפייה, ונותנים לו לתפוח בטמפרטורת החדר כ-40 דקות.
  7. מושחים את הבצק בביצה ואופים בתנור שחומם ל-170 מעלות כ-20 דקות.
  8. מסדרים על המאפה פירות פרוסים.
  9. הזיגוג: מחממים את הריבה קלות בסיר או במיקרוגל, עד שהיא מתרככת. מורחים באמצעות מברשת על המאפה.


הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: אין עדיין

תגובות גולשים למתכון דניש פירות:

הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד פירות:

מרק מלון מרק מלון
lemon3.co.il

בדיוק עכשיו שהמלונים בשיא מתיקותם והרעננות נדרשת לאחר יום עבודה מתיש.
מצוין לאירוח חברים, קל ומהיר הכנה, והמחמאות יגיעו במהרה.
באדיבות: lemon3.co.il | תאריך פרסום: 20.12.11
דניש פירות דניש פירות

מתכון להכנת 30 יחידות דניש פירות, באדיבות השף-קונדיטור עמיר לוליאן מליליות Bakery.
באדיבות: עמיר לוליאן | תאריך פרסום: 03.09.10
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» דניש פירות

הצטרפו אלינו בפייסבוק


קהילות הפורומים של Cooks


מסעדת רג'ינה

מתכונים בעשר דקות

קורס ברמנים - בר מאסטר






סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד