כבד עוף » כבדי עוף צלויים בבצל, פטריות ויין כבדי עוף צלויים בבצל, פטריות וייןבאדיבות: , קטגוריה: כבד עוף כבדי עוף צלויים במחבת ברוטב יין אדום מתקתק, בצל ופטריות שמפיניון. משך ההכנה: 20-30 דק' • מספר מנות: 3-4 רשימת מצרכים:1/2 ק"ג כבדי עוף טריים, שטופים ונקיים אופן ההכנה:לצלות את כבדי העוף במחבת ללא שמן עד להפרשת הנוזלים...ולהניח בצד.חשוב לא לצלות מדי כדי לא לייבש את הכבדים אלא רק מטעמי כשרות. במחבת נקייה יש לצקת את השמן ולטגן עד להזהבה את הבצל, להוסיף את פטריות השמפיניון, מלח, פלפל והסוכר. להוסיף את היין ולבשל על אש בינונית עד לצמצום הרוטב לחצי. להוסיף את כבדי העוף הצלויים ולהמיך לבשל על אש בינונית כ 5 דקות נוספות. מומלץ להגיש חם וטרי בתוספת פירה או צ'יפס... או בתוך מאפה בורקס עלים. בתאבון! רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.5 תגובות גולשים למתכון כבדי עוף צלויים בבצל, פטריות ויין:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד כבד עוף:
כבד עוף » כבדי עוף צלויים בבצל, פטריות ויין |
|