 לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 19 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: מנהל האתר *
4426 צפיות
01 תגובות
ציון: 4.0
|
פנה » פסטה פנה עם חזה אווז, פטריות ועשבי תיבול
פסטה פנה עם חזה אווז, פטריות ועשבי תיבול
באדיבות: מנהל האתר, קטגוריה: פנה
פורסם בתאריך: 10.03.12
מתכון להכנת פסטה עם קוביות חזה אווז מעושן, פטריות טריות, עשבי תיבול, יין לבן ושום.
משך ההכנה: 30 דקות • מספר מנות: 4 מנות
רשימת מצרכים:
500 גרם פסטה פנה 200 גרם נקניק חזה אווז מעושן צרור בזיליקום טרי קצוץ 5 כפות אורגנו יבש 5 שיני שום 50 גרם חמאה 3 בצלצלי שאלוט קצוצים כ-100 גרם ערמונים מקולפים ומבושלים. 2 בצלים סגולים קצוצים 4 גבעולי בצל ירוק קצוץ מעט שמן זית 1 כוס יין לבן מתקתק כפית שטוחה של סוכר לבן מלח ופלפל שחור מגוון פטריות טריות פרוסות גס (שמפיניון, פורטובלו, שיטאקי, פטריות יער)
אופן ההכנה:
- לבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן ולסנן.
- בכלי רחב, לטגן את הבצלצלי שאלוט והבצלים הסגולים הקצוצים.
- להוסיף את נתח חזה האווז חתוך לקוביות ולערבב למשך כ-2 דקות.
- להוסיף את כוס היין הלבן, החמאה והשום. לערבב מעט ולבשל על אש גבוהה למשך כ-5 דקות עד לצמצום הרוטב.
- להוסיף את הפטריות הפרוסות, הבזיליקום, האורגנו, המלח, הפלפל, הערמונים והסוכר. לערבב היטב ולבשל למשך כ-4 עד 5 דקות נוספות.
- להוסיף את הבצל הירוק ולערבב שוב.
- להוסיף לתבשיל עם הרוטב את הפסטה המבושלת, לערבב ולהגיש חם.
 רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.0
תגובות גולשים למתכון פסטה פנה עם חזה אווז, פטריות ועשבי תיבול:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד פנה:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
פנה » פסטה פנה עם חזה אווז, פטריות ועשבי תיבול
|
קהילות הפורומים של Cooks





|
|