ERROR: Table './cooks_db1/ams_articleviews' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
---
INSERT INTO ams_articleviews SET view_ip = INET_ATON('54.198.44.165'), view_user_id = 1, view_date = NOW(), view_user_agent = 'CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)', view_referer = '', view_article_id = 1545
---
מתכון : פאי רועים (פשטידת בשר ותפוחי אדמה) / שפרד'ס פאי - Cooks מתכונים
אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
פאי רועים (פשטידת בשר ותפוחי אדמה) / שפרד'ס פאיצילום: מנהל האתר *
נקרא 16954 פעמים 16954 צפיות
0 תגובות 0 תגובות
3.8 ציון: 3.8

» פאי רועים (פשטידת בשר ותפוחי אדמה) / שפרד'ס פאי

פאי רועים (פשטידת בשר ותפוחי אדמה) / שפרד'ס פאי

3.8 כוכבים

מנהל האתר

באדיבות: מנהל האתר, קטגוריה: פשטידות בשר
פורסם בתאריך: 27.08.11

מתכון להכנת פאי רועים מסורתי (פשטידת בשר ותפוחי אדמה), הידוע בשם שפרד'ס פאי עם טוויסט. ארוחה מלאה ועשירה בפשטידה אחת.

משך ההכנה: כשעה מספר מנות: 5-7 מנות

רשימת מצרכים:

למילוי:
1 ק"ג בשר בקר טחון
4 שיני שום פרוסות
1 בצל גדול קצוץ
2 תפוחי אדמה חתוכםי לקוביות
1 קישוא חתוך לקוביות
1 גזר חתוך לקוביות
חופן גבעולי בצל ירוק קצוץ גס
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 פלפל צ'ילי חריף קצוץ (לפי הטעם)
חצי כוס שמן זית
1 כוס יין לבן
1 עלה דפנה
3 ביצים
מלח ופלפל שחור

לכיסוי הפאי:
6 תפוחי אדמה קלופים ומעוכים לפירה
4 חלמונים
מעט שום כתוש (כ-2 כפיות)
קורט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

להכנת המילוי:

  • לחמם שמן זית בסיר גדול ושטוח.
  • להוסיף את הבצל, השום, קוביות תפוחי האדמה, הקישואים והגזר ולטכן למשך כ-10 דקות תוך כדי ערבוב.
  • להוסיף את הבצל הירוק והפטרוזיליה הקצוצה, עלה הדפנה, הצ'ילי, המלח והפלפל השחור. לטגן למשך כ-3 דקות נוספות.
  • להעביר לכלי אחר ולהניח להתקרר בצד.
  • באותו הסיר בו בישלנו את הירקות ותפוחי האדמה, להוסיף עוד מעט שמן זית ולטגן את הבשר על אש גבוהה עד להשחמה.
  • להוסיף את כל הירקות, היין הלבן ולערבב היטב.
  • לבשל על אש גבוהה למשך כ-5-7 דקות, עד שהיין יצטמצם.
  • להוציא את כל המילוי לכלי אחר ולהניח להתקרר שוב.
  • לאחר שהמילו התקרר, להוסיף את הביצים ולערבב היטב.
  • להעביר לתבנית מתאימה ולשטח את המילוי.

להכנת הפירה לכיסוי הפאי:

  • לבשל את תפוחי האדמה במים על שמתרככים ולמעוך לפירה רך ובעל מרקם חלק.
  • לקרר מעט את הפירה ולהוסיף מעט שום, אגוז מוסקט וחלמונים. לערבב היטב (ניתן להוסיף מעט מים או חלב כדי לרכך את המחית).

להכנת הפאי:

  • למרוח בעדינות את שכבת הפירה מעל שכבת הבשר והירקות ולהדק בצדדים.
  • לעטר את קצה הפאי בעזרת מזלג או כפית (לא חובה).
  • להכניס לתנור (לא מכוסה) לחום של כ-180 מעלות צלזיוס למשך כ-45 דקות.

בתיאבון!



הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 3.8

תגובות גולשים למתכון פאי רועים (פשטידת בשר ותפוחי אדמה) / שפרד'ס פאי:

הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד פשטידות בשר:

פאי רועים (פשטידת בשר ותפוחי אדמה) / שפרד'ס פאי פאי רועים (פשטידת בשר ותפוחי אדמה) / שפרד'ס פאי
מנהל האתר

מתכון להכנת פאי רועים מסורתי (פשטידת בשר ותפוחי אדמה), הידוע בשם שפרד'ס פאי עם טוויסט. ארוחה מלאה ועשירה בפשטידה אחת.
באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 27.08.11
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» פאי רועים (פשטידת בשר ותפוחי אדמה) / שפרד'ס פאי

הצטרפו אלינו בפייסבוק


קהילות הפורומים של Cooks


מסעדת רג'ינה

קורס ברמנים - בר מאסטר






סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד