מרק אפונה » מרק אפונה ירוק חורפי מרק אפונה ירוק חורפיבאדיבות: , קטגוריה: מרק אפונה מתכון להכנת מרק אפונה חורפי, בילדות נהגנו לכנותו 'מרק ירוק' של דודה שושי. משך ההכנה: כשעה וחצי, לא כולל השריית האפונה היבשה • מספר מנות: 5 רשימת מצרכים:2 כוסות אפונה יבשה אופן ההכנה:מתחילים לילה קודם עם השריית האפונה היבשה במים על מנת לרככה ולצמצם את זמן הבישול. בסיר גדול יוצקים שמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את השום ויוצקים את המים. מבשלים עד להרתחה. מוסיפים את התבלינים, האפונה(לאחר שטיפתה) תפוא' והכוסברה. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על אש בינונית - נמוכה במשך כשעה - שעה ורבע נוספות עד לריכוך העדשים ויצירת מרק סמיך. יש להקפיד לערבב מדי פעם למניעת חריכת המרק בתחתית הסיר. רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 5.0 תגובות גולשים למתכון מרק אפונה ירוק חורפי:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד מרק אפונה:
מרק אפונה » מרק אפונה ירוק חורפי |
|