מקרונים עם גנאש ואייריש קרים
באדיבות: Roy שוקולד, קטגוריה: מתוקים וקינוחים
פורסם בתאריך: 21.05.10
מתכון להכנת מקרונים עם גנאש ואייריש קרים, באדיבות השוקוליטייה רוי גרשון.
משך ההכנה: 45 דקות • מספר מנות: כגודל התבנית
אופן ההכנה:
אופן הכנת הבצק:
- טוחנים היטב את האבקות והשקדים.
- מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה כחצי דקה עד שנוצרות בועות אויר ומפרישים כף אחת מהקצף.
- מוסיפים בהדרגה את הסוכר, עד שהקצף יציב וקשה.
- שופכים את האבקות על הקצף, תוך כדי קיפול עדין בארבעה שלבים ('נאגלות') ומוסיפים גם את החלבון שהופרש תוך קיפול עדין, לתוך הקצף.
- שופכים בזהירות לשק זילוף ומזליפים בתבנית (מומלץ על משטח סיליקון) , במרחקים גדולים זה מזה כי הקצף מתפשט.
- משאירים בחוץ כ- 20-25 דקות עד שנוצר קרום דק.
- מכניסים את התבנית לתנור מחומם מראש, בין 12-13 דקות ב 160 מעלות.
- מוציאים מהתנור ומחכים להתקררות, לפחות שעה (אחרת התחתית תשבר), מפרידים ומחלקים לזוגות לפי הגודל ומזליפים את הגנאש.
אופן הכנת הגאנש אייריש קרים:
- מממים שמנת וחמאה בסיר עד לסף רתיחה.
- שופכים על השוקולד ומחכים דקה.
- מערבבים למרקם חלק.
- מוסיפים ליקר ומערבבים.
אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך
|
|
טראפלס שוקולד
מתכון ביתי להכנת כדורי טראפלס שוקולד. מתאים גם לוואריאציות שונות לפי בחירה והעדפה אישית.
|
|
|
|
טרפלס שוקולד תפוזים וג'ינג'ר
מתכון להכנת טרפלס שוקולד תפוזים וג'ינג'ר, עם נגיעות ליקר משובח וגרדת תפוז.
|
|
|
|
מתכון להכנת מאלבי
מתכון להכנת מלאבי אמיתי, באדיבות קייטרינג צבעים מתוקים.
|
|
|
|
מרציפן: מתכון למרציפן שקדים קלאסי
מחפשים מתכון להכנת מרציפן? קבלו מתכון למרציפן שקדים קלאסי, שמתאים להכנת עוגיות מרציפן או תוספות לעוגות.
|
|
|
|
מלבי: מתכון למלבי חלבי
מחפשים מתכון להכנת מלבי איכותי וטעים? קבלו מתכון למלבי חלבי, פשוט ונימוח, עם סירופ מי ורדים מעל.
|
|
|
|
קינוח ערמונים
מתכון לקינוח ערמונים מתוק וטעים, עם אגוזים, קצפת מתוקה ורום בקרדי.
באדיבות: ריצ קצפת | תאריך פרסום: 09.10.12
|
|
|
|
מלבי מוקצף
חושבים להכין מלבי ביתי? אין בעיה! הנה מתכון למלבי מוקצף, עם מעט מי ורדים מלמעלה. טעים בטירוף!
באדיבות: ריצ קצפת | תאריך פרסום: 09.10.12
|
|
|
|
בקלאווה
רוצה לדעת איך מכינים בקלאווה? הנה מתכון קלאסי להכנת בקלאווה ביתית נפלאה!
|
|
|
|
קרם פטיסייר
מתכון לקרם פטיסייר קלאסי: קרם רב שימושי, בעל מירקם עשיר, טעם נפלא וסגולות "קשירה" שהופכות אותו לבסיס טוב לקרמים ומליות בטעמים שונים.
|
|
|
|
מאפינס שוקולד ציפס
מתכון להכנת מאפינס שוקולד ציפס קל להכנה וטעים במיוחד!
באדיבות: יוסי | תאריך פרסום: 13.06.12
|
|