לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 10 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: מכללת השף *
3805 צפיות
1 תגובות
ציון: 4.5
|
סושי אינסייד אאוט
באדיבות: מכללת השף, קטגוריה: אוכל אסייתי
פורסם בתאריך: 17.09.11
מתכון להכנת סושי אינסייד אאוט, באדיבות השף רונן מעיין, מרצה במכללת השף.
משך ההכנה: 25 דקות • מספר מנות: 4-6 סועדים
רשימת מצרכים:
2 כוסות אורז סושי מוכן 4 דפי אצות נורי 1 מלפפון טרי 1 מנגו טרי 100 גרם נתח סלמון טרי 1.5 כף שומשום שחור
אופן ההכנה:
- קודם כל קולפים את המלפפון והמנגו ופורסים לרצועות דקות באורך הרול סושי. מנקים היטב את הסלמון מעור, ופורסים אותו לרצועות גם כן.
- נפרוס לשתיים את האצה ונניח חצי על משטח יבש. עליו נוסיף אורז ונהדק. על האורז נפזר שומשום שחור.
- ניקח מחצלת סושי עטופה בניילון נצמד ונניח אותה בלחיצה על האורז והאצה, אחר כך נהפוך את המחצלת כשהאצה לפנינו.
- נניח על האצה את המרכיבים לכל רוחבה - המלפפון, הסלמון והמנגו.
- יש להרים כלפי מעלה ולגלגל את המחצלת צד אחד עד לחצי, ואז מהצד השני להרים ולסגור עם הצד השני.
- לבסוף יש לגלגל את כל הסושי במחצלת ולהדק היטב. יש להדק היטב, סושי לא אמור להתפרק בזמן האכילה לא לשכוח.
- יש להוציא את ה"רול", לחתוך את השוליים בסכין חדה ולפרוס אותו לפרוסות - קודם כל חוצים את הרול לשתיים, ואח"כ כל חצי לשלושה פרוסות סושי.
- מומלץ להגיש את הסושי בתוספת רוטב סויה, ווסאבי, וג'ינג'ר פרוס ומוחמץ.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.5
תגובות גולשים למתכון סושי אינסייד אאוט:
אורלי
נראה טוב (:
19.10.11, בשעה 10:05
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד אוכל אסייתי:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|