אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
בורי צרוב עם ירקות מוקפצים ובורגולצילום: יח"צ *
נקרא 3495 פעמים 3495 צפיות
0 תגובות 0 תגובות
-1.0 ציון: 0

» בורי צרוב עם ירקות מוקפצים ובורגול

בורי צרוב עם ירקות מוקפצים ובורגול

באדיבות: מסעדת Bariba, קטגוריה: בורי
פורסם בתאריך: 26.08.10

מתכון להכנת בורי צרוב עם ירקות מוקפצים ובורגול. באדיבות מרסיה כצמן, שפית מסעדת Bariba.

משך ההכנה: 45 דקות מספר מנות: 4

רשימת מצרכים:

2 דגי בורי מפולטים ונקיים מעצמות
200 גרם בורגול
25 גרם פטריות פורטובלו
25 גרם פטריות שמפיניון
2 בצלים סגולים
2 שיני שום
50 גרם זיתים קלמטה מגורענים
100 גרם שעועית ירוקה רחבה
חופן בייבי תרד
מצקת קטנה של ציר ירקות
25 גרם חמאה
כף יין לבן יבש לתיבול: 2 כפות שמן זית, קורט מלח ופלפל (או כפית)

אופן ההכנה:

  1. משרים את הבורגול במים פושרים כחצי שעה. מסננים את המים.
  2. חותכים את השעועית לפרוסות של כ- 4 ס"מ רוחב. חולטים שתי דקות ומוצאים למי קרח.
  3. מקפיצים במחבת עם קצת שמן זית: 2 סוגי פטריות, בצל, שעועית, זיתים, שום, בורגול למשך כ – 1 דקה. מוסיפים את היין, חמאה, מלח ופלפל ומערבבים היטב. כל הזמן על  אש גבוהה. מכבים את האש, מוסיפים את הבייבי תרד.

הכנת הדג:

במחבת מחומם מראש, עם קצת שמן זית, מניחים את הדג (צד העור על המחבת) כ- 2 דקות, על אש גבוהה. בודקים את צבע העור. עד שמזהיב ופריך. ואז הופכים את הדג – 2 דקות נוספות על האש, עד שמוכן.

אופן ההגשה:

בצלחת רחבה, מורחים שכבת יוגורט דקה כבסיס, מניחים את הבורגול והירקות המוקפצים במרכז הצלחת. לבסוף, מעל, מוסיפים את הדג.

מוגש עם יוגורט צאן 4.5% - 3 כפות לכל מנה (סה"כ 12 כפות)

קרדיט לצילום: דנה מאירזון



הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: אין עדיין

תגובות גולשים למתכון בורי צרוב עם ירקות מוקפצים ובורגול:

הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד בורי:

פיש אנד צ'יפס אפוי פיש אנד צ'יפס אפוי

מתכון להכנת פיש אנד צ'יפס אפוי, בריא וטעים. באדיבות מרסיה כצמן, שפית מסעדת Bariba - מטבח מודרני בריא וכשר.
באדיבות: מסעדת Bariba | תאריך פרסום: 03.09.10
בורי צרוב עם ירקות מוקפצים ובורגול בורי צרוב עם ירקות מוקפצים ובורגול

מתכון להכנת בורי צרוב עם ירקות מוקפצים ובורגול. באדיבות מרסיה כצמן, שפית מסעדת Bariba.
באדיבות: מסעדת Bariba | תאריך פרסום: 26.08.10
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» בורי צרוב עם ירקות מוקפצים ובורגול

הצטרפו אלינו בפייסבוק
 


קהילות הפורומים של Cooks



Vivato Greece חופשה ביוון

ברפמן קמינים ויחידות בישול

Chair2u כסאות בר וריהוט לבית

ברז מים תת כיורית

מגזין דיגיטלי

קסרול סדנאות בישול

x-press מוצרי בישול ואפייה, תנורים ועוד




סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד