סרדנים » סרדינים ממולאים באנשובי שום שמיר סרדינים ממולאים באנשובי שום שמירבאדיבות: , קטגוריה: סרדנים מנת סרדינים הינה מנת פתיחה מושלמת, מעוררת תאבון. משך ההכנה: • מספר מנות: רשימת מצרכים:20 יחידות סרדין פתוחים ללא האידרה אופן ההכנה:לפלט את הסרדינים ולפתוח אותם כמו ספר להניח במגש גדול. לבזוק מלח גס, מיץ לימון ומעט שמן זית משני צידי הדג. להכניס למקרר למשך שעה. לאחר מכן, לשטוף את הדגים ולייבש היטב. להניח בכול סרדין פילה אתד של אנשובי, מעל מעט שום כתוש, שמיר ושמן זית. לסגור את הדג, לבזוק מעט שמן זית ולהגיש לצד טוסט או פרוסת בגט. רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 5.0 תגובות גולשים למתכון סרדינים ממולאים באנשובי שום שמיר:גליה באיזה סרדינים להשתמש? 05.04.10, בשעה 10:56 הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב. חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד סרדנים:
סרדנים » סרדינים ממולאים באנשובי שום שמיר |
|