צילום: monday *
דלעת » סלט דלעת תמרים וסילאן סלט דלעת תמרים וסילאןבאדיבות: , קטגוריה: דלעת סלט דלעת מתקתק ולא שגרתי... צריך לטעום בשביל להבין את הטעמים הנהדרים שבו. משך ההכנה: 10 דקות • מספר מנות: 1-2 מנות רשימת מצרכים:3 כפות שמן זית אופן ההכנה:מחממים שמן זית בסיר גדול על להבה בינונית, מאדים קוביות דלעת,כ-20 דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהן מתרככות אך לא מאבדות את צורתן. מעבירים לקערה ומצננים. קולים גרעיני דלעת במחבת יבשה על להבה בינונית, עד שהם מזהיבים בקצוות. מוסיפים לקערת הדלעת סילאן, תמרים, טרגון ומלח גס ומערבבים בעדינות. עד כאן אפשר להכין מראש. סמוך להגשה מערבבים קלות, כדי לפזר את הרוטב ששקע בתחתית הקערה, ומפזרים גרעיני דלעת קלויים. מגישים עם קוסקוס או בורגול. הערה: כמות הדלעת נראית גדולה, אך היא מצטמקת בבישול. תודה לפסקל פרץ רובין על מתכון נפלא מתוך ספרה "המטבח הצמחוני". בתיאבון ותיהנו! http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1561547
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.0 תגובות גולשים למתכון סלט דלעת תמרים וסילאן:שמרית נראה מצויין ומגרה. 5 דקות מספיקות לקוביות דלעת כדי להתרכך? 14.06.10, בשעה 19:25 הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב. חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד דלעת :
דלעת » סלט דלעת תמרים וסילאן |
|