אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
פלפל שושקהצילום: דניאל לילה *
נקרא 4263 פעמים 4263 צפיות
0 תגובות 0 תגובות
4.0 ציון: 4.0

» פלפל שושקה

פלפל שושקה

4.0 כוכבים

באדיבות: מסעדת Bariba, קטגוריה: פלפלים
פורסם בתאריך: 17.11.10

מתכון להכנת פלפל שושקה, באדיבות מרסיה כצמן, שפית מסעדת Bariba - מטבח מודרני בריא וכשר, נמל תל אביב.

משך ההכנה: 25 דקות מספר מנות: 4 מנות

רשימת מצרכים:

2 פלפלים גדולים ואדומים
צרור עירית
250 גרם גבינת עיזים
בצל סגול בינוני  
להכנת ממרח החציל:
1 חציל
2 שיני שום
4 עגבניות אדומות בשלות
25 גרם אגוזי מלך
2 כפות שמן זית
כפית אבקת סוכר
קורט מלח
קורט פלפל

אופן ההכנה:

להכנת הפלפלים:

  1. בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות, מכניסים את הפלפלים בתבנית עם מעט שמן זית (תבנית כולה משוחה) ואופים למשך 10 דקות.
  2. אחרי 10 דקות, מוציאים מהתנור – הופכים את הפלפלים וממשיכים את הצלייה למשך כ- 4 דקות.
  3. מוצאים מהתנור, שמים בקופסא ומעל סוגרים עם מכסה. האדים עוזרים לפלפלים להתקלף ביתר קלות.

להכנת הגבינה:

  1. קוצצים את העירית דק דק.
  2. קוצצים את הבצל לקוביות קטנות
  3. מערבבים את העירית והבצל הסגול בקערה ביחד עם הגבינת עיזים

הכנת החציל:

  1. שורפים את החציל על האש עד שהוא מוכן – הקליפה שרופה והחציל בפנים רך.
  2. שמים את החציל בבלנדר/מעבד מזון
  3. מוסיפים את השום ושמן הזית וטוחנים עד מרקם אחיד

הכנת הקולי עגבניות:

  1. מוציאים את העוקץ והזרעים מהעגבניות
  2. מכניסים לבלנדר ביחד עם האגוזים, אבקת הסוכר וקורט מלח
  3. טוחנים הכל ביחד עד מרקם אחיד ומעט סמיך
  4. מוסיפים שמן זית
  5. טועמים

אופן מילוי הפלפל:

  • מקלפים את הפלפל, חוצים לחצי פותחים אותו כדף על הקרש
  • מניחים את המילוי – כ-60 גרם מילוי
  • מגלגלים את הפלפל
  • הפלפל מוכן

אופן הגשה: שמים על צלחת כף של ממרח חציל, מניחים את הפלפלים על הממרח ומזלפים מעל קולי עגבניות.

בתיאבון!



הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 4.0

תגובות גולשים למתכון פלפל שושקה:

הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד פלפלים:

פלפל שושקה פלפל שושקה

מתכון להכנת פלפל שושקה, באדיבות מרסיה כצמן, שפית מסעדת Bariba - מטבח מודרני בריא וכשר, נמל תל אביב.
באדיבות: מסעדת Bariba | תאריך פרסום: 17.11.10
מתכון להכנת סלט פלפלים מתכון להכנת סלט פלפלים

סלט פלפלים אדומים, צהובים וירוקים בשום, שמן זית ומיץ לימון.
באדיבות: סלטי יד המלך | תאריך פרסום: 16.04.10
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» פלפל שושקה

הצטרפו אלינו בפייסבוק
 


קהילות הפורומים של Cooks



קורס ברמנים - בר מאסטר

ברפמן קמינים ויחידות בישול

Chair2u כסאות בר וריהוט לבית

יקב ויתקין

פודסטפס סדנאות בישול







סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד