צילום: מנהל האתר *
ג'חנון » ג'חנון תימני - מתכון לג'חנון ביתי אמיתי ג'חנון תימני - מתכון לג'חנון ביתי אמיתיבאדיבות: , קטגוריה: ג'חנון מתכון להכנת ג'חנון תימני אמיתי, מרגרינה וקמח לבן. משך ההכנה: כל הלילה • מספר מנות: 8 מנות רשימת מצרכים:1 חבילת מרגרינה (ללא מלח) אופן ההכנה:
איך מכינים ג'חנון: מתכון וידאו נוסף שאולי יעניין אותךסרטון וידאו המציג כיצד מגלגלים את הג'חנון. לחלק השני של הסרטון לחצו כאן. רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.0 תגובות גולשים למתכון ג'חנון תימני - מתכון לג'חנון ביתי אמיתי:אנה אם אני רוצה לעשות את הג׳חנון עם סילאן מתי אני שמה את הסילאן? יש כאלה ששמות בתוך הבצק וזה נשמע לי מעולה. 05.08.12, בשעה 12:15 טלי אני רוצה מאוד להודות על שפירסת את הסרטון הזה אחרי שהסתבכתי כ"כ הרבה בניסיון ללמוד איך להכין גחנון, תבורכי. 28.06.12, בשעה 01:12 מהמהנההנ יצא ג'חנון טעים. 04.02.12, בשעה 16:14 היי תמר, יש שאומרים שהג'חנונים יוצאים רכים יותר כשעוטפים אותם עם ניילון נצמד (יש גם שאומרים הפוך). בכל מקרה, הניילון מיועד רק למנוחה ולא לזמן האפייה (הוא יימס). הנה טיפ שכדאי ליישם: לקראת סוף האפייה, לשפוך כוס מים מלמעלה (כדי שהג'חנונים יצאו עסיסיים יותר). 26.06.11, בשעה 21:07 תמר כהן האם מותר לאפות את הג'חנונים כשכל אחד מהם עטוף בניילון נצמד? 26.06.11, בשעה 19:43 הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב. חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד ג'חנון:
ג'חנון » ג'חנון תימני - מתכון לג'חנון ביתי אמיתי |
|