![]() מתכונים לפסח » מרק חצילים לימוני ובשר חציל צלוי בגריל פחמים מרק חצילים לימוני ובשר חציל צלוי בגריל פחמים![]() באדיבות: , קטגוריה: מתכונים לפסח מתכון להכנת מרק חצילים לימוני ובשר חציל צלוי בגריל פחמים, שמן זית ומלח ים (כשר לפסח). משך ההכנה: חצי שעה • מספר מנות: 4 מנות רשימת מצרכים:4 חצילים אופן ההכנה:מרק חציל לימוני: חוצים את החצילים לאורכם וחורצים בסכין. מתבלים במלח גס, שמן זית ופלפל גרוס. מניחים על מגש האפייה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות או עד שהחציל הופך זהוב מבחוץ ורך מבפנים. מוציאים מהתנור ומצננים לטמפ' החדר. מסירים את הקליפה מהחציל, ומכניסים למעבד מזון ביחד עם שן שום, שמנת טופו, מיץ לימון, גרדת לימון ושמן הזית. טוחנים, בודקים את הטעם ומסננים. מכניסים לקירור עד להגשה. בשר חציל שרוף: שורפים את שני החצילים הנותרים מעל אש גלויה במשך כ-4 דקות מכל צד - עד שהחציל הופך רך ומוכן לאכילה. קולפים ומתבלים במעט מלח, פלפל ושמן זית. הרכבת המנה: מוזגים את מרק החציל בצלחת כעורה, ומניחים מעל את בשר החציל. מקשטים עם מעט שמן זית ומלח גס. מומלץ לאכול עם לחם מרוקאי חם (אפוי על חלוקי נחל ). באדיבות צ'רלי פדידה - שף מלון "שרתון" תל אביב ומסעדת Olive Leaf ![]() רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 3.0 תגובות גולשים למתכון מרק חצילים לימוני ובשר חציל צלוי בגריל פחמים:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד מתכונים לפסח:
מתכונים לפסח » מרק חצילים לימוני ובשר חציל צלוי בגריל פחמים |
![]()
![]()
|