לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 14 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: מנהל האתר *
4003 צפיות
01 תגובות
ציון: 3.0
|
שונות » פאייה נגרה עם אורז שחור ופירות ים
פאייה נגרה עם אורז שחור ופירות ים
באדיבות: מנהל האתר, קטגוריה: שונות
פורסם בתאריך: 25.02.11
מתכון להכנת תבשיל פאייה ספרדי קלאסי מסוג פאייה נגרה, עם אורז שחור (דיו דיונונים) ופירות ים.
משך ההכנה: 25 דקות • מספר מנות: 3-5 מנות
רשימת מצרכים:
3 כפות שמן זית 2 בצלים קצוצים כרישה קצוצה 100 גרם פטריות שמפיניון פרוסות ½1 כוסות אורז עגול כף שום כתוש כפית פלפל צ'ילי טרי ½1 כוסות ציר דגים מעט יין לבן (כ-50 מ"ל) 50 גרם קלמארי חתוך לטבעות 2 שקיות של דיו דיונונים 6 קוקי סן ז'אק 10 שרימפס קלופים 6 זרועות סרטנים 80 גרם מולים שחורים 80 גרם מולים וונגולי 50 גרם בזיליקום קצוץ לימון מלח ופלפל
אופן ההכנה:
- לחמם את שמן הזית במחבת רחבה ושטוחה.
- לטגן את הבצל הקצוץ ביחד עם הכרישה עד להזהבה.
- להוסיף את הסרטנים והפטריות ולטגן במשך כ-2-3 דקות נוספות.
- להוסיף את האורז ולטגן תוך כדי ערבוב.
- להוסיף שום, מלח, פלפל, צ'ילי ולערבב.
- להוסיף למחבת את המולים, ציר הדגים והיין. לבשל מכוסה במשך כ-12 דקות על אש נמוכה.
- להוסיף את הקלמארי והבזיליקום ולבשל במשך כ-2 דקות נוספות.
- להסיר מהאש.
- במחבת נפרדת, לצלות את השרימפס והקוקי סן ז'אק עם מעט מלח ופלפל, עד להשחמה קלה משני הצדדים.
- לפזר את השרימפס והקוקי סאן ז'אק מעל תבשיל הפאייה, להוסיף מיץ לימון טרי ובתיאבון!
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 3.0
תגובות גולשים למתכון פאייה נגרה עם אורז שחור ופירות ים:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד שונות:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
שונות » פאייה נגרה עם אורז שחור ופירות ים
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|