מקרוני » ספגטי אליו אוליו ופטה ספגטי אליו אוליו ופטהבאדיבות: , קטגוריה: מקרוני ספגטי מהיר להכנה בשום, שמן זית וגבינת פטה. משך ההכנה: 10 דקות • מספר מנות: 2-3 רשימת מצרכים:חצי חבילת ספגטי אופן ההכנה:מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה לפי הוראות היצרן. בינתיים פורסים את השום לפרוסות דקיקות ומטגנים בשמן זית עד להזהבה קלה. קוצצים את הבזיליקום ומוסיפים לרוטב לטיגון זריז ולאחר מכן שופכים לתוכו את הספגטי. מערבבים היטב ומוסיפים את השקדים הפרוסים, מלח ופלפל. מחלקים לצלחות ובוזקים מעל קוביות גבינת פטה. מעטרים במעט שקדים פרוסים ועלה בזיליקום. רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 5.0 תגובות גולשים למתכון ספגטי אליו אוליו ופטה:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד מקרוני:
מקרוני » ספגטי אליו אוליו ופטה |
|