אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
ספגטי מיט בולס, או בשמו העברי: מקרוני וכדורי בשרצילום: מנהל האתר *
נקרא 5162 פעמים 5162 צפיות
2 תגובות 2 תגובות
4.0 ציון: 4.0

» ספגטי מיט בולס, או בשמו העברי: מקרוני וכדורי בשר

ספגטי מיט בולס, או בשמו העברי: מקרוני וכדורי בשר

4.0 כוכבים

lemon3.co.il

באדיבות: lemon3.co.il, קטגוריה: מקרוני
פורסם בתאריך: 16.06.11

מתכון עממי פשוט וטעים, הילדים אוהבים וההורים מרוצים והאורחים מזילים.

משך ההכנה: 30-45 דקות מספר מנות: 4 מנות

רשימת מצרכים:

לקציצות המיט בולס:
500 גרם בשר טחון דק (לבקש מהקצב לטחון פעמיים)
חצי כוס פירורי לחם או שבבי סויה יבשה
רבע כוס מי סודה או כל שתיה מוגזת אחרת
חצי כפית אורגנו יבש
חצי כפית בזיליקום יבש
חצי כפית זעתר
ביצה טרופה קלות

לרוטב פסטה:
2 קופסאות של עגבניות משומרות, קוביות או שלמות
2 שיני שום מעוכות
רבע כוס יין לבן (לא חובה)
500  גרם פסטה ספגטי
1 כף רסק עגבניות
1 גזר
1 בצל בינוני
1 כף אבקת מרק
10 עלי בזיליקום טריים או 20 עלי אורגנו טרי קצוצים

אופן ההכנה:

לקציצות המיט בולס:

  • לערבב את כל המרכיבים יחד לעיסה יציבה ולא מתפרקת, במידה וחסרים נוזלים, ניתן להוסיף עוד מי סודה לשתיה (או כל שתיה מוגזת אחרת,רצוי לא דיאט). לטעום ולתקן תיבול.
  • לבשל הפסטה אל דנטה ,ולסנן (תלוי בסוג הפסטה, נע בין 8-13 דקות)

לרוטב הספגטי:

  • לטחון בבלנדר את הגזר והבצל (או בפומפיה בשניים הכי קטנות) ולטגן קלות ב-2 כפות שמן, כ-4-5 דקות, להוסיף את השום.
  • לסנן את הגבניות ולשמור את הנוזלים.
  • להוסיף את העגבניות המסוננות לסיר, ולבשל כ-4 דקות נוספות, להוסיף את מיץ העגבניות, ואבקת המרק, ולקחת כוס ממי הפסטה המבושלים ולהוסיף לרוטב, ולהוסיף את שאר המרכיבים.
  • להוסיף הקציצות להנמיך את האש ולבשל כ-20 דקות באש נמוכה.

בתיאבון!



הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 4.0

תגובות גולשים למתכון ספגטי מיט בולס, או בשמו העברי: מקרוני וכדורי בשר:

lemon3.co.il

שלום גלעד
בכדיי לתת להם נפח ואווריריות, שלא יהיו דחוסות מידיי.

28.07.11, בשעה 10:26

גלעד

גלעד

למה צריך מי סודה עבור הקציצות?

27.07.11, בשעה 20:48


הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד מקרוני:

ספגטי מיט בולס, או בשמו העברי: מקרוני וכדורי בשר ספגטי מיט בולס, או בשמו העברי: מקרוני וכדורי בשר
lemon3.co.il

מתכון עממי פשוט וטעים, הילדים אוהבים וההורים מרוצים והאורחים מזילים.
באדיבות: lemon3.co.il | תאריך פרסום: 16.06.11
ספגטי אליו אוליו ופטה ספגטי אליו אוליו ופטה

ספגטי מהיר להכנה בשום, שמן זית וגבינת פטה.
באדיבות: הדס | תאריך פרסום: 16.04.10
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» ספגטי מיט בולס, או בשמו העברי: מקרוני וכדורי בשר

הצטרפו אלינו בפייסבוק
 


קהילות הפורומים של Cooks



Vivato Greece חופשה ביוון

קורס ברמנים - בר מאסטר

ברפמן קמינים ויחידות בישול

Chair2u כסאות בר וריהוט לבית

יקב ויתקין







סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד