ERROR: Table './cooks_db1/ams_articleviews' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
---
INSERT INTO ams_articleviews SET view_ip = INET_ATON('34.228.30.69'), view_user_id = 1, view_date = NOW(), view_user_agent = 'CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)', view_referer = '', view_article_id = 2217
---
מתכון : ניוקי אספרגוס וערמונים צרובים בחמאת מרווה - Cooks מתכונים
אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
ניוקי אספרגוס וערמונים צרובים בחמאת מרווהצילום: בועז לביא *
נקרא 3016 פעמים 3016 צפיות
0 תגובות 0 תגובות
4.0 ציון: 4.0

» ניוקי אספרגוס וערמונים צרובים בחמאת מרווה

ניוקי אספרגוס וערמונים צרובים בחמאת מרווה

4.0 כוכבים

באדיבות: שף אורי זיסו, קטגוריה: ניוקי
פורסם בתאריך: 19.10.12

מתכון להכנת ניוקי אספרגוס וערמונים, צרובים בחמאת מרווה. באדיבות השף אורי זיסו, השף הראשי של זאפה אירועים.

משך ההכנה: כשעה מספר מנות: 4-6 מנות

רשימת מצרכים:

1 ק"ג תפוא דג׳זירה (עדיף קצת ישן. אחרי בישול וניקוי ישאר כ-750-800 גרם)
קמח מנופה 250 גרם
גבינת פרמז'ן איכותית 150 גרם ו-50 גרם לסגירת המנה
1 ביצה
חבילת אספרגוס
חבילת ערמונים (מקולפים ומבושלים)
6-8 יחידות פטריות פורטבלו, גדולות ויפות
חבילה גדולה של חמאה 
צרור 1 של מרווה
מלח/ פלפל לבן טחון דק  

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את התפו״א עם הקליפה בסיר עם מים כשהם מוכנים מוצאים אותם ומניחים להם להתקרר ולהתיבש על מסננת ומשאירים אותה ללילה במקרר. 
  2. למחרת מקלפים אותם ומועכים אותם (במולי) או שמגרדים בפומפייה על החורים הקטנים.
  3. מערבבים את המחית עם קמח ביצה פרמזן מלח ופלפל לבן ויוצרים בצק, (אני ממליץ לעבד את המסה ידנית) אם הבצק רך מידי ולא ניתן לעיצוב ניתן להוסיף בעדינות מעט קמח תוך כדי עירבוב.
  4. יוצרים מהבצק נקניקים ארוכים בעובי של כשני סנטימטרים, חותכים כל נקניק בסכין חדה לפרוסות באורך של 1.5-2.
  5. מרתיחים מים עם כף מלח בסיר רחב, מחליקים את הניקי לתוך המים ממתינים עד שהם צפים ומוציאים אותם למי קרח להפסקת הבישול, לאחר שהתקררו מעבירים לגלי אחר עם מעט חמאה מומסת או שמן כדי שלא יידבקו זה לזה.
  6. חותכים את האספרגוס הפירטיות והרענונים לפרוסות.
  7. מחממים מחבת טפלון ומוסיפים בנדיבות קובית חמאה יפה ועלים טריים של מרווה מטגנים אותם מעט ואז מוסיפים את הניוקי וגם אותם מטגנים  ומשחימים מעט, מוסיפים את האספרגוס הערמונים והפיטריות וממשיכים לטגן על אש גבוה תוך כדי הקפצה (לא עם כף כדי לא למעוך את הניוקי) ממליחים ומפלפלים לאחר מעבירים לקערה, מפזרים מעל פרמזן מגורר או עלים דקים שמכינים עם קולפן ומגישים.

בתיאבון...

 



הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 4.0

תגובות גולשים למתכון ניוקי אספרגוס וערמונים צרובים בחמאת מרווה:

הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד ניוקי:

ניוקי אספרגוס וערמונים צרובים בחמאת מרווה ניוקי אספרגוס וערמונים צרובים בחמאת מרווה

מתכון להכנת ניוקי אספרגוס וערמונים, צרובים בחמאת מרווה. באדיבות השף אורי זיסו, השף הראשי של זאפה אירועים.
באדיבות: שף אורי זיסו | תאריך פרסום: 19.10.12
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» ניוקי אספרגוס וערמונים צרובים בחמאת מרווה

הצטרפו אלינו בפייסבוק


קהילות הפורומים של Cooks


מסעדת רג'ינה

קורס ברמנים - בר מאסטר






סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד