אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
ניוקי אספרגוס וערמונים צרובים בחמאת מרווהצילום: בועז לביא *
נקרא 4583 פעמים 4583 צפיות
0 תגובות 0 תגובות
4.0 ציון: 4.0

» ניוקי אספרגוס וערמונים צרובים בחמאת מרווה

ניוקי אספרגוס וערמונים צרובים בחמאת מרווה

4.0 כוכבים

באדיבות: שף אורי זיסו, קטגוריה: ניוקי
פורסם בתאריך: 19.10.12

מתכון להכנת ניוקי אספרגוס וערמונים, צרובים בחמאת מרווה. באדיבות השף אורי זיסו, השף הראשי של זאפה אירועים.

משך ההכנה: כשעה מספר מנות: 4-6 מנות

רשימת מצרכים:

1 ק"ג תפוא דג׳זירה (עדיף קצת ישן. אחרי בישול וניקוי ישאר כ-750-800 גרם)
קמח מנופה 250 גרם
גבינת פרמז'ן איכותית 150 גרם ו-50 גרם לסגירת המנה
1 ביצה
חבילת אספרגוס
חבילת ערמונים (מקולפים ומבושלים)
6-8 יחידות פטריות פורטבלו, גדולות ויפות
חבילה גדולה של חמאה 
צרור 1 של מרווה
מלח/ פלפל לבן טחון דק  

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את התפו״א עם הקליפה בסיר עם מים כשהם מוכנים מוצאים אותם ומניחים להם להתקרר ולהתיבש על מסננת ומשאירים אותה ללילה במקרר. 
  2. למחרת מקלפים אותם ומועכים אותם (במולי) או שמגרדים בפומפייה על החורים הקטנים.
  3. מערבבים את המחית עם קמח ביצה פרמזן מלח ופלפל לבן ויוצרים בצק, (אני ממליץ לעבד את המסה ידנית) אם הבצק רך מידי ולא ניתן לעיצוב ניתן להוסיף בעדינות מעט קמח תוך כדי עירבוב.
  4. יוצרים מהבצק נקניקים ארוכים בעובי של כשני סנטימטרים, חותכים כל נקניק בסכין חדה לפרוסות באורך של 1.5-2.
  5. מרתיחים מים עם כף מלח בסיר רחב, מחליקים את הניקי לתוך המים ממתינים עד שהם צפים ומוציאים אותם למי קרח להפסקת הבישול, לאחר שהתקררו מעבירים לגלי אחר עם מעט חמאה מומסת או שמן כדי שלא יידבקו זה לזה.
  6. חותכים את האספרגוס הפירטיות והרענונים לפרוסות.
  7. מחממים מחבת טפלון ומוסיפים בנדיבות קובית חמאה יפה ועלים טריים של מרווה מטגנים אותם מעט ואז מוסיפים את הניוקי וגם אותם מטגנים  ומשחימים מעט, מוסיפים את האספרגוס הערמונים והפיטריות וממשיכים לטגן על אש גבוה תוך כדי הקפצה (לא עם כף כדי לא למעוך את הניוקי) ממליחים ומפלפלים לאחר מעבירים לקערה, מפזרים מעל פרמזן מגורר או עלים דקים שמכינים עם קולפן ומגישים.

בתיאבון...

 



הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 4.0

תגובות גולשים למתכון ניוקי אספרגוס וערמונים צרובים בחמאת מרווה:

הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד ניוקי:

ניוקי אספרגוס וערמונים צרובים בחמאת מרווה ניוקי אספרגוס וערמונים צרובים בחמאת מרווה

מתכון להכנת ניוקי אספרגוס וערמונים, צרובים בחמאת מרווה. באדיבות השף אורי זיסו, השף הראשי של זאפה אירועים.
באדיבות: שף אורי זיסו | תאריך פרסום: 19.10.12
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» ניוקי אספרגוס וערמונים צרובים בחמאת מרווה

הצטרפו אלינו בפייסבוק
 


קהילות הפורומים של Cooks



Vivato Greece חופשה ביוון

קורס ברמנים - בר מאסטר

ברפמן קמינים ויחידות בישול

Chair2u כסאות בר וריהוט לבית

יקב ויתקין







סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד