מתכונים ותבשילים של שף אורי זיסו
|
שרימפס בטמפורה עם קרם חצילים שחור מתכון להכנת שרימפס בציפוי טמפורה על קרם חצילים שחור, באדיבות השף אורי זיסו, השף הראשי של זאפה אירועים. תאריך פרסום: 19.10.12 | חסילונים
|
קובית כבד אווז על קרפאצו אננס ברולה מתכון לכבד אווז צלוי, המוגש על קרפצו אננס ברולה ורוטב נענע מתקתק. באדיבות השף אורי זיסו, השף הראשי של זאפה אירועים. תאריך פרסום: 19.10.12 | כבד
|
סלט קלמרי ואנדיב מתכון להכנת סלט קלמרי ואנדיב ברוטב טחינה בלסמי, באדיבות השף אורי זיסו, השף הראשי של זאפה אירועים. תאריך פרסום: 19.10.12 | קלאמרי
|
ניוקי אספרגוס וערמונים צרובים בחמאת מרווה מתכון להכנת ניוקי אספרגוס וערמונים, צרובים בחמאת מרווה. באדיבות השף אורי זיסו, השף הראשי של זאפה אירועים. תאריך פרסום: 19.10.12 | ניוקי
|

