![]() בשר » פרוסות בקר ברוטב פרוסות בקר ברוטב![]() באדיבות: , קטגוריה: בשר לוקחים תבנית פיירקס או קערת פלסטיק גדולה (לא מתכת) מעסים את הבשר עם מל"פ וסוכר... משך ההכנה: כמה ימים • מספר מנות: 4 רשימת מצרכים:את הבשר צריך להשרות כמה ימים לפני הבישול במרינדה 2-2.3 ק"ג בשר בקר מס' 5(צלי בקר) אופן ההכנה:לוקחים תבנית פיירקס או קערת פלסטיק גדולה(לא מתכת)מעסים את הבשר עם מל"פ וסוכר. מוסיפים את שאר החומרים מכסים בנייר כסף ושולחים את הבשר למקרר ל3-4 ימים .הופכים אותו מידי פעם. לוקחים סיר גדול וכבד. מחממים 2-3 כפות שמן זית.כשהשמן רותח מכניסים את נתח הבשר ללא הנוזלים. מטגנים אותו מכל הצדדים כדי לסגור אותו. מוסיפים בצל גדול קצוץ לקוביות וכף פפריקה מתוקה.ומוסיפים את נוזלי המרינדה. מבשלים על אש קטנה כ-90 דקות. מקררים ופורסים לפרוסות. בתיאבון! מתכון זה באדיבות צילה מומחית לבישול, וילונות זה העולם שלנו! ![]() רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.0 תגובות גולשים למתכון פרוסות בקר ברוטב:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד בשר:
בשר » פרוסות בקר ברוטב |
![]()
![]()
|