צילום: בועז לביא *
בשר » טטאקי פילה בקר טטאקי פילה בקרבאדיבות: , קטגוריה: בשר מתכון טטאקי פילה בקר, באדיבות השף ארתור בילדר ממסעדת 2c בקומה ה-49 במגדלי עזריאלי. משך ההכנה: 30 דקות • מספר מנות: 2 מנות רשימת מצרכים:200 גרם פילה בקר אופן ההכנה:מערבבים בקערה את כל הרכיבים של המרינדה ובקערה נפרדת את כל המרכיבים של הרוטב האסיאתי. להכנת המנה: צורבים נתח פילה על מחבת חמה מאוד דקה מכל צד ומיד טובלים במרינדה שהכנו. משרים את נתח הבשר במרינדה עד שמתקרר. כעת פורסים ניילון נצמד כפול על משטח שמים את הנתח במרכז, מעליו שופכים את העודף של המרינדה, ועוטפים חזק עם הניילון הנצמד. בנוסף עוטפים את הנתח בנייר אלומיניום תוך כדי מעצבים את הנתח לצורה אחידה ודחוסה, ומכניסים למקרר לשעתיים עד לילה. אופן ההגשה: מורידים חלק מנייר הכסף והניילון ופורסים את הנתח בשר לפרוסות דקות בעזרת סכין חדה. בצלחת מניחים פרוסות של אננס ומעל את פרוסות הפילה, מוזגים מעל את הרוטב האסיאתי שהכנו ומקשטים בצנוניות ומיקרו עלים. בתיאבון! רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 5.0 תגובות גולשים למתכון טטאקי פילה בקר:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד בשר:
בשר » טטאקי פילה בקר |
|