ברוסקטה עגבניות ובזילקום
באדיבות: lemon3.co.il, קטגוריה: אוכל איטלקי
פורסם בתאריך: 07.06.11
ברוסקטה עגבניות ובזיליקום, איטליה במיטבה, בסוף כל יום עבודה באיטליה יש Happy Hour בברים השכונתיים וזה מה שנהוג להגיש שם, נישנוש עם הבירה, ממש לפני ארוחת ערב.
משך ההכנה: 15 דקות • מספר מנות: 20 יחידות
אופן ההכנה:
- להוציא את המיץ מהעגבניות.
- לחתוך עם שאר המרכיבים ולערבב יחד.
- לתת למסה לנוח לפחות למשך שעה.
- להניח על פרוסות הבגט ולאפות בתנור 180 מעלות כ-10-15 עד שמזהיב.
קל להכנה, פשוט, ומאוד טעים, מעולה כתוספת לסלטים פסטות ומנות עיקריות.
תהנו!
אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך
|
|
טרטופו איטלקי (טראפלס)
מתכון להכנת טרטופו איטלקי: טראפלס שוקולד איטלקיים, משוקולד מריר משובח, פטל וציפוי אבקת קקאו.
באדיבות: ריצ קצפת | תאריך פרסום: 09.10.12
|
|
|
|
פיצה ביתית טעימה
המתכון של מירי להכנת פיצה ביתית טעימה ופשוטה להכנה, עם התוספות שאתם אוהבים.
|
|
|
|
מתכון לכדורי ארנצ'יני: כדורי ריזוטו מטוגנים
מתכון להכנת כדורי ארנצ'יני (Arancini): כדורי ריזוטו מטוגנים, באדיבורת השף אליאב גולדברג, מרשת המסעדות האיטלקיות נובה ג'ויה.
באדיבות: yaffapr | תאריך פרסום: 06.08.12
|
|
|
|
ויטלו טונאטו
מתכון להכנת ויטלו טונאטו, של רשת המסעדות האיטלקיות נובה ג'ויה. פרוסות עגל צלוי עם קרם טונה צלפים אנשובי ביצה שאלוט ושמן זית.
באדיבות: yaffapr | תאריך פרסום: 07.07.12
|
|
|
|
ברוסקטות (טוסטונים) עם טפאנד זיתים
מתכון להכנת ברוסקטות עם טפאנד זיתים. מצוין כמנת פתיחה או כמנה ראשונה.
|
|
|
|
ברוסקטה עגבניות ובזילקום
ברוסקטה עגבניות ובזיליקום, איטליה במיטבה, בסוף כל יום עבודה באיטליה יש Happy Hour בברים השכונתיים וזה מה שנהוג להגיש שם, נישנוש עם הבירה, ממש לפני ארוחת ערב.
|
|
|
|
פסטה תימנית
פסטה (לא משנה מאיזה סוג, יכול להיות גם ספגנטי) עם רוטב חוויג', מהיר וקל להכנה אך גם טעים מאוד!!
באדיבות: limi2802 | תאריך פרסום: 05.06.10
|
|