צילום: Janet Layher, Fotolia *
אוכל איטלקי » ברוסקטות (טוסטונים) עם טפאנד זיתים ברוסקטות (טוסטונים) עם טפאנד זיתיםבאדיבות: , קטגוריה: אוכל איטלקי מתכון להכנת ברוסקטות עם טפאנד זיתים. מצוין כמנת פתיחה או כמנה ראשונה. משך ההכנה: 10 דקות • מספר מנות: 20 יחידות רשימת מצרכים:1.5 כוס זיתים שחורים אופן ההכנה:לשים כל המרכיבים (מלבד הבגט) בבלנדר, ולטחון בפולסים, עד לקבלת מרקם ממרחי. לשמן התבנית, ופרוסות הבגט קלות, למרוח הטפנאד ולאפות בתנור 180 מעלות 10-15 דקות, עד שמזהיבים. נהדר כנמת פתיחה או לצד סלטים טובים. תהנו. רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 3.0 תגובות גולשים למתכון ברוסקטות (טוסטונים) עם טפאנד זיתים:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד אוכל איטלקי:
אוכל איטלקי » ברוסקטות (טוסטונים) עם טפאנד זיתים |
|