לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 16 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: שף מירי גרינברג *
3023 צפיות
01 תגובות
ציון: 4.0
|
פיצה ביתית טעימה
באדיבות: שף מירי גרינברג, קטגוריה: אוכל איטלקי
פורסם בתאריך: 06.08.12
המתכון של מירי להכנת פיצה ביתית טעימה ופשוטה להכנה, עם התוספות שאתם אוהבים.
משך ההכנה: 30 דקות • מספר מנות: 3-5 מנות
רשימת מצרכים:
לבצק: 3 כוסות קמח 3 כפות שמן זית 1 כף שמרים יבשים 1/2 1 כוסות מים חמימים 1 כפית סוכר 1/4 1 כפיות מלח לרוטב עגבניות: חצי בצל קצוץ דק 2 שיני שום כתושות 3/4 כוס מים 2 עגבניות גדולות מגורדות (ללא הקליפה) 2 כפות רסק עגבניות מעט עלי בזיליקום קצוצים מעט אורגנו קצוץ 1 כפית סוכר מעט מלח ופלפל וכמובן - גבינה צהובה מגורדת.
אופן ההכנה:
אופן הכנת הבצק:
- לערבב את כל חומרי הבצק ללא המלח. ללוש למשך כחמש דקות (אפשר במיקסר) ולהכניס את המלח.
- לכסות בניילון נצמד ולהשאיר לתפוח למשך כשעה וחצי.
- להוציא את הבצק שתפח, ללוש לעובי הרצוי ולפרוס אותו על תבנית אפייה משומנת (עם שמן זית כמובן).
להכנת הרוטב:
- לטגן את הבצל הקצוץ בשמן זית (לא בחום גבוה מידי כדי שלא יישרף).
- להוסיף את כל המרכיבים בהדרגתיות (העגבניות, השום, המים והתבלינים).
- לערבב היטב ולצנן את הרוטב לפני שמניחים אותו על הבצק.
להכנת הפיצה:
- אתם יכולים לשלב איזה תוספות שרק תרצו, מעל הגבינה. אני שילבתי פטריות, עגבניות טריות, זיתים ועליי בייבי פרוסים.
- מחממים תנור ל-190 מעלות. מכניסים לתנור ואופים למשך כ-25 דקות.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.0
תגובות גולשים למתכון פיצה ביתית טעימה:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד אוכל איטלקי:
|
|
טרטופו איטלקי (טראפלס)
מתכון להכנת טרטופו איטלקי: טראפלס שוקולד איטלקיים, משוקולד מריר משובח, פטל וציפוי אבקת קקאו.
באדיבות: ריצ קצפת | תאריך פרסום: 09.10.12
|
|
|
|
פיצה ביתית טעימה
המתכון של מירי להכנת פיצה ביתית טעימה ופשוטה להכנה, עם התוספות שאתם אוהבים.
|
|
|
|
מתכון לכדורי ארנצ'יני: כדורי ריזוטו מטוגנים
מתכון להכנת כדורי ארנצ'יני (Arancini): כדורי ריזוטו מטוגנים, באדיבורת השף אליאב גולדברג, מרשת המסעדות האיטלקיות נובה ג'ויה.
באדיבות: yaffapr | תאריך פרסום: 06.08.12
|
|
|
|
ויטלו טונאטו
מתכון להכנת ויטלו טונאטו, של רשת המסעדות האיטלקיות נובה ג'ויה. פרוסות עגל צלוי עם קרם טונה צלפים אנשובי ביצה שאלוט ושמן זית.
באדיבות: yaffapr | תאריך פרסום: 07.07.12
|
|
|
|
ברוסקטות (טוסטונים) עם טפאנד זיתים
מתכון להכנת ברוסקטות עם טפאנד זיתים. מצוין כמנת פתיחה או כמנה ראשונה.
|
|
|
|
ברוסקטה עגבניות ובזילקום
ברוסקטה עגבניות ובזיליקום, איטליה במיטבה, בסוף כל יום עבודה באיטליה יש Happy Hour בברים השכונתיים וזה מה שנהוג להגיש שם, נישנוש עם הבירה, ממש לפני ארוחת ערב.
|
|
|
|
פסטה תימנית
פסטה (לא משנה מאיזה סוג, יכול להיות גם ספגנטי) עם רוטב חוויג', מהיר וקל להכנה אך גם טעים מאוד!!
באדיבות: limi2802 | תאריך פרסום: 05.06.10
|
|
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|