לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 31 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: בועז לביא *
4005 צפיות
01 תגובות
ציון: 5.0
|
ויטלו טונאטו
באדיבות: yaffapr, קטגוריה: אוכל איטלקי
פורסם בתאריך: 07.07.12
מתכון להכנת ויטלו טונאטו, של רשת המסעדות האיטלקיות נובה ג'ויה. פרוסות עגל צלוי עם קרם טונה צלפים אנשובי ביצה שאלוט ושמן זית.
משך ההכנה: כשעה • מספר מנות: 2 מנות
רשימת מצרכים:
מצרכים לבשר: 1 יחידה של 3 ק"ג בשר ויסבראטן 4-5 ענפים עלי רוזמרין 4-5 ענפים של עלי מרווה מלח ופלפל
לקרם טונה: 300 גרם טונה מסוננת 4 פילטים של אנשובי 1 ביצה קשה 1 שן שום 270 גרם מיונז 200 גרם שמן זית 100 גרם מים מעט צלפים
אופן ההכנה:
לבשר:
- מנקים את הבשר מהשומן ושומרים את השומן בצד.
- מתבלים במלח פלפל וצורבים טוב מכל הצדדים.
- מסדרים על מגש רוזמרין ומרווה ומניחים מעל את הבשר הצרוב.
- מניחים פרוסות שומן על הבשר ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-140 מעלות, ל-50 דקות, או שהחום הפנימי של הבשר מגיע ל-45-50 מעלות.
- מצננים מעט ומעבירים למקרר ללילה.
לקרם טונה:
- טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הקרם פרט לשמן זית ולמים, עד לקבלת מרקם אחיד.
- מוסיפים את השמן בהדרגה ומדללים במים.
- מתבלים במלח פלפל.
אופן הגשה:
- פורסים את הבשר לפרוסות דקות מאוד ומסדרים על צלחת הגשה.
- יוצקים מעל 3-4 כפות מהקרם טונה.
- מפזרים צלפים בחומץ ושאלוט פרוס.
- מתבלים במלח פלפל ומעט שמן זית.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 5.0
תגובות גולשים למתכון ויטלו טונאטו:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד אוכל איטלקי:
|
|
טרטופו איטלקי (טראפלס)
מתכון להכנת טרטופו איטלקי: טראפלס שוקולד איטלקיים, משוקולד מריר משובח, פטל וציפוי אבקת קקאו.
באדיבות: ריצ קצפת | תאריך פרסום: 09.10.12
|
|
|
|
פיצה ביתית טעימה
המתכון של מירי להכנת פיצה ביתית טעימה ופשוטה להכנה, עם התוספות שאתם אוהבים.
|
|
|
|
מתכון לכדורי ארנצ'יני: כדורי ריזוטו מטוגנים
מתכון להכנת כדורי ארנצ'יני (Arancini): כדורי ריזוטו מטוגנים, באדיבורת השף אליאב גולדברג, מרשת המסעדות האיטלקיות נובה ג'ויה.
באדיבות: yaffapr | תאריך פרסום: 06.08.12
|
|
|
|
ויטלו טונאטו
מתכון להכנת ויטלו טונאטו, של רשת המסעדות האיטלקיות נובה ג'ויה. פרוסות עגל צלוי עם קרם טונה צלפים אנשובי ביצה שאלוט ושמן זית.
באדיבות: yaffapr | תאריך פרסום: 07.07.12
|
|
|
|
ברוסקטות (טוסטונים) עם טפאנד זיתים
מתכון להכנת ברוסקטות עם טפאנד זיתים. מצוין כמנת פתיחה או כמנה ראשונה.
|
|
|
|
ברוסקטה עגבניות ובזילקום
ברוסקטה עגבניות ובזיליקום, איטליה במיטבה, בסוף כל יום עבודה באיטליה יש Happy Hour בברים השכונתיים וזה מה שנהוג להגיש שם, נישנוש עם הבירה, ממש לפני ארוחת ערב.
|
|
|
|
פסטה תימנית
פסטה (לא משנה מאיזה סוג, יכול להיות גם ספגנטי) עם רוטב חוויג', מהיר וקל להכנה אך גם טעים מאוד!!
באדיבות: limi2802 | תאריך פרסום: 05.06.10
|
|
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|