אוכל איטלקי » פסטה תימנית פסטה תימניתבאדיבות: , קטגוריה: אוכל איטלקי פסטה (לא משנה מאיזה סוג, יכול להיות גם ספגנטי) עם רוטב חוויג', מהיר וקל להכנה אך גם טעים מאוד!! משך ההכנה: עד 20 דקות • מספר מנות: תלוי בהכנה (כמות הפסטה) רשימת מצרכים:פסטה, בצל, תבלין חוויג', אבקת מרק עוף, כורכום, מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, שמן בישול אופן ההכנה:1. חותכים שני בצלים לחתיכות קטנות, את חתיכות הבצל שופכים לסיר עם שמן בישול שכבר רותח. 2. ממתינים כ-5 דקות עד שחתיכות הבצל מקבלות צבע צהבהב. 3. מוסיפים תבלינים לסיר- כף וחצי חוויג', כף פפריקה מתוקה, כף כורכום, כף של מרק עוף. 4. מערבבים כ-3 דקות ומוסיפים מלח, פלפל. 5. מוסיפים את הפסטה לתוך הסיר ושופכים מים עד שיכסו כמעט את כל הפסטה (בהתאם לכמות). 6. מערבבים קצת את הכל וסוגרים את הסיר עם מכסה. 7. ממתינים כ-15 דקות, עד שהפסטה רכה. 8. מערבבים ובתיאבון!!!! שף ג'וק
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 5.0 תגובות גולשים למתכון פסטה תימנית:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד אוכל איטלקי:
אוכל איטלקי » פסטה תימנית |
|