לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 19 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
4583 צפיות
01 תגובות
ציון: 4.5
|
טולומבה - לביבות טורקיות מתוקות
באדיבות: שף מירי גרינברג, קטגוריה: אוכל תורכי
פורסם בתאריך: 06.09.13
מתכון מסורתי להכנת לביבות טולומבה - לביבות טורקיות מתוקות וטעימות.
משך ההכנה: כשעה • מספר מנות: 5-10 מנות
רשימת מצרכים:
1 כוס מים 50 גרם חמאה כוס ושני שליש קמח לא תופח 2 כפות סולת קורט מלח 3 ביצים שמן תירס
לרוטב: 1 כוס סוכר 1 כוס דבש 1 כוס מים רותחים מיץ מלימון אחד 3 טיפות מי ורדים או מי פריחת הדרים
אופן ההכנה:
מתחילים ברוטב:
- מערבבים את כל החומרים בסיר קטן, מביאים לרתיחה.
- מנמיכים להבה ומבשלים על אש קטנה רבע שעה. מסירים מהאש.
מכינים את הטולומבה:
- מרתיחים את המים והחמאה בסיר. מוסיפים את הקמח, הסולת והמלח ומערבבים נמרצות עד שהבצק נפרד מדפנות הסיר ומסירים מהאש.
- מערבבים פנימה את הביצים – אחת בכל פעם.
- מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר רחב. מזליפים את הבצק דרך שקית זילוף עם פיה גדולה בצורת כוכב. אצבעות הטולומבה צריכות להיות באורך 3-5 ס"מ. מטגנים עד להזהבה ומוציאים בכף מחוררת לצלחת מרופדת במגבות ניר.
- כשכל הטולמבה מטוגנים, מכניסים אותם לתוך הרוטב ומשרים למשך חמש דקות.
- מוציאים בכף מחוררת ומגישים.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.5
תגובות גולשים למתכון טולומבה - לביבות טורקיות מתוקות:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד אוכל תורכי:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|