לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 12 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: שף מירי גרינברג *
11734 צפיות
01 תגובות
ציון: 4.3
|
מאפה בויוס: בורקס טורקי
באדיבות: שף מירי גרינברג, קטגוריה: אוכל תורכי
פורסם בתאריך: 09.03.13
מתכון מסורתי למאפה בויוס: בורקס טורקי במילוי גבינות, תפוחי אדמה, חציל או תרד.
משך ההכנה: 45 דקות • מספר מנות: 5-7 מנות
רשימת מצרכים:
1 ק"ג קמח 1 כפית מלח 1כפית סוכר 2.5-3 כוסות מים/סודה (כמה שתופס) 2 כפיות חומץ 3 כפות טחינה גולמית
חומרים למילוי גבינה: 250 גרם גבינת אורדה 150 גרם גבינה בולגרית 1 תפוח אדמה בינוני מבושל 50 גרם גבינה צהובה מגורדת ½ ביצה טרופה
חומרים למילוי תרד: ½ קילו תרד 150 גרם גבינה מלוחה ½ ביצה טרופה
חומרים למילוי חציל: 1 חציל בינוני קלוי 150 גרם גבינה בולגרית ½ ביצה טרופה
חומרים למילוי תפוח אדמה: 2 תפוחי אדמה בינונים מבושלים מלח, פלפל לפי הטעם ½ ביצה טרופה
אופן ההכנה:
- ללוש את כל החומרים יחדיו לבצק אחיד. צריך ללוש היטב במשך כ-10 דקות.
- לחלק את הבצק לכדורים ולהניח בתבנית עם שמן עד לכיסוי כל הכדורים.
- להניח בצד למנוחה של כמה שעות.
- לשים מעט שמן על השיש ולפתוח כל כדור של בצק לעל דק כמעט שקוף. לשים מילוי לסגור ולגלגל לצורת שבלול.
- לסדר בתבנית משומנת למרוח בביצה לפזר סומסום או גבינה צהובה מגורדת.
- לאפות בתנור בחום של 180 מעלות במשך 30 דקות עד לצבע חום בהיר.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.3
תגובות גולשים למתכון מאפה בויוס: בורקס טורקי:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד אוכל תורכי:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|