לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 12 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
4650 צפיות
01 תגובות
ציון: 4.0
|
אפיו - תבשיל סלרי וגזר חמוץ מתוק
באדיבות: שף מירי גרינברג, קטגוריה: אוכל תורכי
פורסם בתאריך: 09.03.13
מתכון להכנת תבשיל אַפּיוּ: תבשיל טורקי מסורתי לגזר חמוץ מתוק עם סלרי.
משך ההכנה: כשעה • מספר מנות: 4-6 מנות
רשימת מצרכים:
1 ראש סלרי בינוני 2-3 גזרים מים לפי הצורך מלח, פלפל לפי הטעם חצי לימון סחוט 1 כף סוכר 1כף שמן זית אפשר והוסיף 5-6 תחתיות ארטישוק טרי או קפוא חתוך לרצועות
אופן ההכנה:
- מנקים ושוטפים היטב את ראש הסלרי כולל גבעולים ועלים. חותכים את ראש הסלרי לחצאי עיגולים ואת הגבעולים לחתיכות של 3 ס"מ בערך ומניחים בקערה בצד.
- קולפים שוטפים וחותכים את הגזרים לעיגולים ומוסיפים לסלרי החתוך.
- שמים בסיר את השמן מחממים מעט ומוסיפים את הסלרי והגזר לטיגון קל.
- מוסיפים מים לכיסוי הירקות ואת שאר החומרים מביאים לרתיחה מכסים במכסה ומנמיכים את האש.
- מבשלים עד שהירקות רכים. אם יש יותר מידי נוזלים, יש לבשל עוד קצת עם מכסה פתוח.
- מקררים מעבירים לכלי איחסון ושמים במקרר.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 4.0
תגובות גולשים למתכון אפיו - תבשיל סלרי וגזר חמוץ מתוק:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד אוכל תורכי:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|