לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 24 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
4791 צפיות
01 תגובות
ציון: 3.7
|
אוכל תורכי » תבשיל ארמיקו: רצועות גמבה ואורז ממולאים
תבשיל ארמיקו: רצועות גמבה ואורז ממולאים
באדיבות: שף מירי גרינברג, קטגוריה: אוכל תורכי
פורסם בתאריך: 09.03.13
מתכון להכנת ארמיקו מסורתי: תבשיל תורכי מסורתי מרצועות גמבה ואורז ממולאים זריזים.
משך ההכנה: 45 דקות • מספר מנות: 4-6 מנות
רשימת מצרכים:
2-3 פלפלים אדומים או גמבה חתוכים לרצועות 1 עגבניה מרוסקת 1 בצל בינוני קצוץ 1 כף רסק עגבניות ½ כוס אורז שטוף ¼ חבילה שמיר קצוץ ¼ חבילה פטרוזיליה קצוצה ¼ חבילה נענע קצוצה 1 כף סוכר ½ לימון סחוט מלח, פלפל שחור לפי הטעם 2 כפות שמן זית ½ כוס מים בערך
אופן ההכנה:
- שמים בסיר את השמן ומטגנים את הבצל לצבע זהוב.מוסיפים את רצועות הפלפלים או הגמבה ומטגנים כשתי דקות.
- מוסיפים את העגבניה המרוסקת, רסק עגבניות, שמיר, פטרוזיליה, נענע, מים והתבלינים. מביאים לרתיחה ומוסיפים את האורז השטוף.
- מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה עם מכסה.
- אם חסר נוזלים מוסיפים מים.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 3.7
תגובות גולשים למתכון תבשיל ארמיקו: רצועות גמבה ואורז ממולאים:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד אוכל תורכי:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
אוכל תורכי » תבשיל ארמיקו: רצועות גמבה ואורז ממולאים
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|