צילום: monday *
קריפיון » קרפיון בנוסח מרוקאי קרפיון בנוסח מרוקאיבאדיבות: , קטגוריה: קריפיון מדג אשכנזי, הפך להיות דג מרוקאי גזעי עם כל התיבול שהוא מתבשל בו. משך ההכנה: שעה וחצי • מספר מנות: 9 מנות רשימת מצרכים:3/4 ק"ג דג קרפיון חתוך לפרוסות (כ-9 פרוסות) אופן ההכנה:משרים את פרוסות הדג במים ומיץ הלימון כשעה (להוצאת ריח וגם טעם בדג). בינתיים מכינים את כל תערובת הירקות. לתוך סיר בינוני מוסיפים את שיני השום הקצוצות עם שמן הזית ומטגנים כדקה שתיים ולא יותר! מוסיפים את העגבניות המגוררות ואת כל עשבי התיבול, את התבלינים והפלפל החריף. מערבבים הכל יחדיו לרוטב אחיד. שוטפים את הדגים מהמים ומיץ הלימון שבו שהו ומוסיפים לסיר עם הרוטב, מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש נמוכה, ומבשלים עם מכסה כ-30 דקות על אש נמוכה ומגישים. בתיאבון ותיהנו! http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1517969 רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: אין עדיין תגובות גולשים למתכון קרפיון בנוסח מרוקאי:kanert אפשר עם דגים ללא עצמות? ואם כן, על איזה דגים ההמלצה? תודה. 28.08.11, בשעה 20:33 הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב. חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד קריפיון:
קריפיון » קרפיון בנוסח מרוקאי |
|