צילום: אורטל טרגש *
קריפיון » חריימה מרוקאי / טריפוליטאי חריימה מרוקאי / טריפוליטאיבאדיבות: , קטגוריה: קריפיון מתכון להכנת חריימה מרוקאי מדג קרפיון. משך ההכנה: שעה • מספר מנות: 10-15 רשימת מצרכים:800 גרם קרפיון חתוך לפרוסות אופן ההכנה:מטגנים את הבצל והשום למשך 5 דקות. מוסיפים מחצית מהפטרוזיליה והכוסברה ומאדים עוד 5 דקות. מוסיפים את יתר החומרים פרט לדג ומבשלים עוד 10 דקות. מוסיפים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מסדרים את פרוסות הדגים בסיר. מבשלים במשך כ-45 דקות עד שהרוטב מסמיך. השף דוד גול מכין חריימה בסגנון שלו: מתכון וידאו נוסף שאולי יעניין אותךבסרטון וידאו הבא מסביר השף הפרטי דוד גול כיצד להכין חריימה טריפוליטאי, בסגנון שלו כמובן. רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 3.0 תגובות גולשים למתכון חריימה מרוקאי / טריפוליטאי:הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד קריפיון:
קריפיון » חריימה מרוקאי / טריפוליטאי |
|