צילום: monday *
ירקות מבושלים » מטבוחה מרוקאית מטבוחה מרוקאיתבאדיבות: , קטגוריה: ירקות מבושלים סלט מטבוחה, טעים ופיקנטי...כולכם יודעים בודאי במה מדובר...חחח, הכינו את פרוסות הלחם ותתחילו לבלוס... משך ההכנה: • מספר מנות: רשימת מצרכים:3 ק"ג עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות אופן ההכנה:
את הפלפלים המתוקים והחריפים צולים בתנור בהברשת שמן, שמים בשקית ניילון וסוגרים אותה למס` דקות. לאחר מס` דקות מקלפים בקלות את הפלפלים. חותכים את הפלפלים המתוקים לרצועות ואת הפלפלים החריפים לטבעות. מטגנים את הפלפלים החריפים עם שיני השום הקצוצות מס' דקות. בתוך סיר גדול לשים את העגבניות החתוכות, הפלפלים המתוקים והחריפים עם שיני השום הקצוצות ושמן הזית שבו טיגנו. מתבלים במלח, פלפל, פפריקה וסוכר. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. מבשלים עד לרתיחה ללא מכסה, מקטינים את האש ללהבה הכי קטנה ומערבבים מדי פעם. מבשלים כשעתיים עד להגרת הנוזלים והסמכת הסלט. מצננים ומגישים.
בתיאבון ותיהנו
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1528595
המתכון מבית מטבחו של בני סיידא והובא לכאן בגרסה שלי
המטבוחה של פאני: מתכון וידאו נוסף שאולי יעניין אותךשסק הפקות מציגים: וידאו להכנת מתכון מטבוחה מהמטבח של פאני. רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר? ציון הגולשים: 4.2 תגובות גולשים למתכון מטבוחה מרוקאית:שונטל פאני את עדינה מתוקה להפליא תודה לך על מטבוחה מעולה!!! 01.11.11, בשעה 20:08 הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב. חפש מתכונים נוספים באתר:
וזה לא הכל... הנה עוד ירקות מבושלים:
ירקות מבושלים » מטבוחה מרוקאית |
|