לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 8 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
3296 צפיות
01 תגובות
ציון: 3.0
|
ירקות » חציל בלאדי שרוף באש עם טחינה, פטרוזיליה ושמן זית
חציל בלאדי שרוף באש עם טחינה, פטרוזיליה ושמן זית
באדיבות: foodeng1977, קטגוריה: ירקות
פורסם בתאריך: 28.03.13
מתכון להכנת חציל בלאדי פתוח ל-2 שרוף באש עם טחינה, פטרוזיליה ושמן זית.
משך ההכנה: 20 דקות • מספר מנות: 4 מנות
רשימת מצרכים:
לשלב 1: 3 חצילים בינוניים (רצוי מזן בלאדי) 1/4 כוס שמן זית
שלב 2: לטחינה - 3/4 כוס טחינה גולמית איכותית 1/2 כוס מיץ לימון 2 שיני שום קצוצות 1/2 פלפל ירוק חריף, נקי מגרעינים וקצוץ 2 שיני שום קצוצות 3 כפות פטרוזיליה קצוצה דק 1 כוס מים קרים כקרח
אופן ההכנה:
- שורפים את החצילים על אש גלויה או על גריל פחמים או גז . מורידים מהאש ומניחים בצד בתוך מסננת לקירור. לאחר שהחצילים קרים דיים, קולפים אותם. בשום אופן לא שוטפים אותם במים כדי לא לאבד את הטעם המעושן.
- מערבבים את כל מרכיבי הטחינה בעזרת מטרפה עד קבלת מרקם חלק. טועמים ומתקנים תיבול.
- מוסיפים את החצילים החמים לקערה עם הטחינה. מערבבים בעזרת מזלג ערבוב קצר.
- מזלפים שמן זית בנדיבות ומגישים.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 3.0
תגובות גולשים למתכון חציל בלאדי שרוף באש עם טחינה, פטרוזיליה ושמן זית:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד ירקות:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
ירקות » חציל בלאדי שרוף באש עם טחינה, פטרוזיליה ושמן זית
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|