 לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 53 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
צילום: דניאל לילה *
3453 צפיות
01 תגובות
ציון: 0
|
ירקות » אספרגוס בגריל עם פטריות וביצת עין
אספרגוס בגריל עם פטריות וביצת עין
באדיבות: נועם דקרס, קטגוריה: ירקות
פורסם בתאריך: 03.09.10
אספרגוס בגריל עם פטריות וביצת עין. מנה עם טעמים חזקים וקלה להכנה. באדיבות השף נועם דקרס.
משך ההכנה: 15 דקות • מספר מנות: 4
רשימת מצרכים:
16 יחידות אספרגוס חלוטות סלסלת פטריות שמפיניון, נקיות וחתוכות לרבעים 2 כוסות עלי תרד עדינים 4 ביצים גדולות 3-4 כפות שקדים פרוסים קלויים פרמזן טרי (אפשרות) מצרכים לרוטב ויניגרט: 150 סמ"ק שמן זית 50 סמ"ק חומץ בן יין אדום כפית גדושה חרדל דיז'ון חלק כפית גדושה חרדל דיז'ון גרגרים מעט מלח ½ כפית סוכר או דבש
אופן ההכנה:
- להכנת הרוטב ויניגרט – להניח בבלנדר עומד את החומץ, חרדלים, מלח וסוכר ולהתחיל לערבל במהירות גבוהה. להוסיף את השמן בזילוף עדין עד קבלת מרקם אחיד וחלק. הויניגרט צריך להגיע למרקם סמיך יחסית. אפשר לשמור מספר ימים בקירור.
- לחמם מחבת גריל ומחבת להכנת הביצים במקביל. במחבת הביצים להוסיף מעט שמן זית ולהקפיץ את הפטריות מעט, להוסיף את התרד ומעט מלח ולערבב היטב, להעביר למקום חמים. באותה מחבת לטגן 4 ביצי עין.
- להוסיף מעט שמן זית למחבת הגריל, לצרוב את האספרגוס מכל צידיו ולהעביר לצלחות הגשה.
- מעל האספרגוס לחלק בצורה שווה את הפטריות החמות עם התרד. מעל כל ערימת פטריות קטנה להניח ביצת עין.
- בעזרת כף, להניח מעל כל ביצה כמות נדיבה של ויניגרט ולפזר מעל שקדים קלויים. אפשר וכדאי לפזר מעל גילופי פרמזן איכותי.
בתיאבון!
 רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: אין עדיין
תגובות גולשים למתכון אספרגוס בגריל עם פטריות וביצת עין:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד ירקות:
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
ירקות » אספרגוס בגריל עם פטריות וביצת עין
|
קהילות הפורומים של Cooks





|
|