לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 19 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
8823 צפיות
01 תגובות
ציון: 1.0
|
באגט צרפתי
באדיבות: עמיר לוליאן, קטגוריה: באגט
פורסם בתאריך: 03.09.10
מתכון להכנת בגט צרפתי, באדיבות השף קונדיטור עמיר לוליאן, מליליות BAKERY.
משך ההכנה: הרבה עבודה • מספר מנות: 14
רשימת מצרכים:
כוס מים כוס קמח חתיכה קטנה של שמרים (2 גר')
2.5 כוסות מים 1 ק"ג קמח כפית וחצי מלח כף שמרים
אופן ההכנה:
- מערבבים את כוס המים ביחד עם כוס הקמח ו-2 גר' שמרים ומניחים בצד ל-3 שעות.
- לאחר 3 שעות מכסים בניילון ומכניסים למקרר ל-12 שעות.
- מערבבים את כל החומרים כולל הבצק מהסעיף הקודם, לשים (מלשון ללוש) בערך 12-13 דקות.
- מניחים את הבצק בצד ל 50 דקות מכוסה בבד.
- מחלקים ל-14 כדורים.
- מעצבים צורה של בגט – מוארך.
- מניחים על מגשים ומכסים בבד למשך 70-80 דקות.
- עושים פנסים (חתכים) ומכניסים לתנור מחומם מראש ל 240 מעלות. מניחים בתנור קערה עם מים כדי ליצור אדים.
- אחרי 2-3 דקות מורידים את החום ל 180 מעלות ואופים עוד 15 דקות.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: 1.0
תגובות גולשים למתכון באגט צרפתי:
נסים
על הפנים, עשיתי הכל לפי המתכון יצא שערורייתי.
15.07.11, בשעה 22:28
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד באגט:
|
|
באגט צרפתי
מתכון להכנת בגט צרפתי, באדיבות השף קונדיטור עמיר לוליאן, מליליות BAKERY.
|
|
|
|
ברוסקטה עם עגבניות
מתכון להכנת ברוסקטה עם עגבניות, כנשנוש כייפי ליד ארוחת הבוקר.
באדיבות: monday | תאריך פרסום: 21.05.10
|
|
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|