לקבלת מתכונים במייל:
חם מהמגזין
שיתופי פעולהמאגר שמות
- 7 גולשים כעת באתר
- 692 מפרסמי מתכונים
- 936 מתכונים טעימים
- 0 קטגוריות מתכונים
|
3149 צפיות
01 תגובות
ציון: 0
|
חלה » ברוסקטה וקונפי עגבניות
ברוסקטה וקונפי עגבניות
באדיבות: Olive Leaf, קטגוריה: חלה
פורסם בתאריך: 18.05.10
מתכון להכנת ברוסקטה וקונפי עגבניות, באדיבות השף צ'רלי פדידה, ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב.
משך ההכנה: כ-5 שעות • מספר מנות: 5-7 סועדים
רשימת מצרכים:
½ חלה מתוקה מגולפת מהחלק הקשה וחתוכה לפרוסות בעובי של 1 סמ' 6 עגבניות חלוטות ללא קליפה. חתוכות ל – 4 ללא החלק עם הגרעינים. ½ כוס שמן זית 1 שני שום קצוצות 2 ענפים של קורנית מופרדים וקצוצים 1 גזר חתוך לרצועות דקות 1 צנון חתוך לרצועות דקות 1 קליפת מלפפון חתוכה לרצועות דקות 1 לימון סחוט מלח ופלפל לפי הטעם 1 כף עירית קצוצה
אופן ההכנה:
- מניחים את הפילה והעגבנייה על מגש עם נייר פרגמנט, ומוסיפים מעל קורנית, מלח פלפל ושמן זית.
- מכניסים לתנור בטמפ' של 80 מעלות למשך 5 שעות.
- מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את החלה עד לצבע זהוב, כשאת העגבנייה נניח על החלה.
- מערבבים בקערה את צנון, גזר, מלפפון והעירית הקצוצה, נוסיף מיץ לימון ושמן זית, ממליחים, מפלפלים ומערבבים את הסלט.
- מגישים את המנה לשולחן לצד הברוסקטה.
רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?
|
| |
הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.
| |
|
ציון הגולשים: אין עדיין
תגובות גולשים למתכון ברוסקטה וקונפי עגבניות:
הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.
וזה לא הכל... הנה עוד חלה:
|
|
ברוסקטה וקונפי עגבניות
מתכון להכנת ברוסקטה וקונפי עגבניות, באדיבות השף צ'רלי פדידה, ממסעדת Olive Leaf במלון שרתון תל אביב.
|
|
דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)
חלה » ברוסקטה וקונפי עגבניות
|
קהילות הפורומים של Cooks
|
|