ERROR: Table './cooks_db1/ams_articleviews' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
---
INSERT INTO ams_articleviews SET view_ip = INET_ATON('54.159.51.118'), view_user_id = 1, view_date = NOW(), view_user_agent = 'CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)', view_referer = '', view_article_id = 457
---
מתכון : לחם דגנים - Cooks מתכונים
אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
לחם דגנים
נקרא 2931 פעמים 2931 צפיות
0 תגובות 0 תגובות
1.3 ציון: 1.3

» לחם דגנים

לחם דגנים

1.3 כוכבים

באדיבות: עמיר לוליאן, קטגוריה: לחם דגנים
פורסם בתאריך: 03.09.10

מתכון להכנת לחם דגנים, באדיבות השף קונדיטור עמיר לוליאן, מליליות BAKERY.

משך ההכנה: שעתיים וחצי מספר מנות: 5-12

רשימת מצרכים:

3 כוסות קמח לבן
חצי כוס קמח שיפון
2 כפות גרעיני פשתן
5 כפות שיבולת שועל
2 כפות שומשום
כף סובין
2 כפות אגוזים
2 כפות חמניות
2.5 כוסות מים
כף מלח
כף שמרים

אופן ההכנה:

  1. מערבבים במיקסר את כל החומרים (מלבד הדגנים, אגוזים, וסובין) כ-7 דקות.
  2. מוסיפים דגנים, אגוזים וסובין ומערבבים עוד כ-4 דקות.
  3. מכסים את הבצק בבד כ-40 דקות בטמפרטורת החדר.
  4. מחלקים את הבצק ל-3 כדורים.
  5. מעצבים צורות (עיגול או מוארך) ומניחים על מגש עם נייר אפייה, מכסים במגבת ונותנים להתפיח בחדר במשך 70-90 דקות.
  6. מחממים תנור ל 230 מעלות, חותכים את הלחם בשלוש פנסים בחלק העליון שלו ומכניסים לתנור עם קערת מים (כדי ליצור אדים).
  7. אחרי 4 דקות מורידים את החום ל-180 מעלות ואופים עוד כ-30 דקות.

 



הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 1.3

תגובות גולשים למתכון לחם דגנים:

ליז

ליז

שימו לב: המתכון עם נתונים שגויים. כמות המים גדולה מדי לכמות הקמח. חבל שלא השכלתי להשמע לאינטואיציה שלי והכנתי בדיוק לפי המתכון וזאת משום שזו הפעם הראשונה שלי עם דגנים שונים.

נאלצתי להוסיף קמח בלי סוף ולא ברור אם כמות השמרים תהיה מספקת. כרגע בהתפחה שנייה ולא ברור מה תהיה התוצאה.

09.11.10, בשעה 12:17


הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד לחם דגנים:

לחם דגנים לחם דגנים

מתכון להכנת לחם דגנים, באדיבות השף קונדיטור עמיר לוליאן, מליליות BAKERY.
באדיבות: עמיר לוליאן | תאריך פרסום: 03.09.10
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» לחם דגנים

הצטרפו אלינו בפייסבוק


קהילות הפורומים של Cooks


מסעדת רג'ינה

קורס ברמנים - בר מאסטר






סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד