ERROR: Table './cooks_db1/ams_articleviews' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed
---
INSERT INTO ams_articleviews SET view_ip = INET_ATON('54.159.51.118'), view_user_id = 1, view_date = NOW(), view_user_agent = 'CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)', view_referer = '', view_article_id = 242
---
מתכון : לחמניות הבית של פינגוין - Cooks מתכונים
אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
לחמניות הבית של פינגויןצילום: יח"צ *
נקרא 3944 פעמים 3944 צפיות
3 תגובות 3 תגובות
5.0 ציון: 5.0

» לחמניות הבית של פינגוין

לחמניות הבית של פינגוין

5.0 כוכבים

באדיבות: פינגוין, קטגוריה: לחמניות
פורסם בתאריך: 21.05.10

מתכון להכנת לחמניות הבית של פינגוין, באדיבות מסעדת פינגוין מנהריה - החוגגת 70 שנות פעילות!

משך ההכנה: 45 דקות מספר מנות: 5-7 מנות

רשימת מצרכים:

חומרים לבצק:
1 ק"ג קמח
60 גרם סוכר
20 גרם שמרים
20 גרם מלח
0.5 ליטר מים פושרים
50 מ"ל שמן

חומרים לאפייה:
מעט שמן
שומשום
מלח גס

אופן ההכנה:

  1. מערבבים במכונה את הקמח והמלח.
  2. ממיסים את הסוכר והשמרים במים פושרים.
  3. מוסיפים לקמח את השמן, ולאחריו (מיד) את תערובת הסוכר והשמרים.
  4. נותנים לתערובת להתערבב במכונת הלישה במשך 10 דקות לפחות.
  5. בסיום הערבוב מוסיפים שמן זית על דפנות המכונה – כדי להבטיח שהבצק לא ידבק.
  6. שוקלים לפי הצורך, מחלקים לכדורים ומתפיחים.
  7. לאחר ההתפחה יוצרים מהכדורים לחמניות ארוכות או עגולות.
  8. מורחים על הלחמניות ביצה טרופה לצד שומשום ומעט מלח גס.
  9. מתפיחים את הלחמניות במשך 30 דקות.
  10. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום מקסימלי של כ-250 עד 260 מעלות צלזיוס, עד שהלחמניות זהובות (כ-10 דקות).

 


תגיות:
שמרים קמח שומשום

הרשם לקבלת עדכונים מהבלוג במייל

רוצים להיות הראשונים לדעת איזה מתכונים פורסמו השבוע באתר?


פרטיותך מובטחת. לא נחשוף את פרטיך. בכל רגע תוכל לבטל הרשמה לדיוור זה.

פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.


ציון הגולשים: 5.0

תגובות גולשים למתכון לחמניות הבית של פינגוין:

מנהל האתר

מנהל האתר

שלום יאיר,

לשאלותיך: לפי מפרסם המתכון, כנראה הכוונה היתה לחום המקסימלי של התנור (250-260 מעלות צלזיוס). לגבי השמרים, ניתן להשתמש בכלליות בשמרים יבשים או טריים כאחד לצורך התפחת בצק ללחם. כדאי לזכור שכ-50 גרם שמרים טריים הם שווי ערך לכ-17 גרם שמרים יבשים. לגבי השאלה בנוגע להתפחה: לפי המתכון, נראה שהבנת נכון! לאחר ההתפחה להוריד אוויר, לעצב ולהתפיח שנית למשך כ-30 דקות.

נשמח לשמוע איך יצא! שיהיה בהצלחה...

10.08.11, בשעה 16:50

יאיר

יאיר

שלום, 20 גרם שמרים טריים או יבשים? תודה.

10.08.11, בשעה 09:32

יאיר

יאיר

שלום,
להבנתי, בגמר הלישה אני צריך לחלק לכדורים ולהתפיח? ואז לאחר ההתפחה להוריד אוויר, לעצב ולהתפיח שנית? אפיה ב-280 מעלות? לא חושב שיש תנורים ביתיים עם 280 מעלות, אודה לכם את תתיחסו לשאלותי, תודה.

10.08.11, בשעה 09:26


הודעת מערכת: אינך מורשה להגיב למתכון זה. עליך להתחבר לחשבונך על מנת להגיב.

חפש מתכונים נוספים באתר:

וזה לא הכל... הנה עוד לחמניות:

לחמניות בצק שמרים מלוח לחמניות בצק שמרים מלוח

מתכון להכנת כדורי בדק שמרים במילוי מלוח - לחמניות טעימות, מהירות וקלות והכנה.
באדיבות: שף מירי גרינברג | תאריך פרסום: 09.02.14
לחמניות הבית של פינגוין לחמניות הבית של פינגוין

מתכון להכנת לחמניות הבית של פינגוין, באדיבות מסעדת פינגוין מנהריה - החוגגת 70 שנות פעילות!
באדיבות: פינגוין | תאריך פרסום: 21.05.10
דיווח על מתכון בעייתי דווח על מתכון בעייתי או הפרת זכויות יוצרים (Report This Page)



» לחמניות הבית של פינגוין

הצטרפו אלינו בפייסבוק


קהילות הפורומים של Cooks


מסעדת רג'ינה

קורס ברמנים - בר מאסטר






סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד